Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Απασφάλισε ο Νίκος Συρίγος: «Αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας μετά θα πάμε να ρωτήσουμε τη Σούλα - Μπούλα γι’ αυτό» (video)

«Παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και λέει ο καθένας την παπ@@ζα του»

19 Ιανουαρίου 2024 15:58
Απασφάλισε ο Νίκος Συρίγος: «Αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας μετά θα πάμε να ρωτήσουμε τη Σούλα - Μπούλα γι’ αυτό» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» έδωσε ο Νίκος Συρίγος, κάνοντας αναφορά και στις πολύκροτες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Καταρχάς, με ενοχλεί το γεγονός ότι ρωτάμε ανθρώπους για άσχετα θέματα, επειδή ξέρουμε τι θα απαντήσουν, για να προκαλέσουμε ντόρο. Κι αυτό το βαφτίζουμε δημοσιογραφική επιτυχία και όχι κοινωνική αποτυχία. Το λέω γενικά. Είναι πάρα πολλοί στον χώρο της δημοσιογραφίας, που αντί να ρωτήσουν αυτούς που πρέπει να έχουν άποψη για ένα θέμα, ρωτάνε αυτούς που όχι δεν πρέπει να έχουν άποψη αλλά γνωρίζουμε ότι η άποψή τους θα προκαλέσει ντόρο, και το κάνουμε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Δείτε επίσης: «Έστησε» στον τοίχο τον Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο θα έλεγε όχι;» - «Καρφί» Τριαντάφυλλου στις δηλώσεις περί διαφημίσεων (video)

Διαφωνώ σε αυτό. Θα μου επιτρέψετε να το λέω και να το λέω διαρκώς. Αν η τηλεόραση είναι αυτό, και είναι καθρέφτης της κοινωνίας, έχουμε αποτύχει κοινωνικά, γιατί δημιουργούμε πρόβλημα και βγάζουμε μόνο κακές ειδήσεις. Η γνώση από τη γνώμη είναι ένα γράμμα δρόμος. Εδώ υπάρχει μόνο γνώμη και πουθενά γνώση. Και αντί να μιλάνε αυτοί που έχουν γνώση, έχουμε όλοι τη γνωμούλα και την αποψούλα μας. Μου αρέσει σε μεγάλο βαθμό η τηλεόραση, όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που δε μου αρέσουν και προσπαθώ, σαν μονάδα, να τα αλλάξω όσο μπορώ», ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

«Φυσικά και κατάλαβα ότι θα γίνει ντόρος με αυτό που μου είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Τον περίμενα τον θόρυβο, γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση. Ξέρω δηλαδή ότι αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας, μετά θα πάμε να ρωτήσουμε και τη Σούλα – Μπούλα γι’ αυτό. Εμένα αυτό με θλίβει. Δεν είναι λογικό. Δε μπορεί η Σούλα – Μπούλα να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Μίλησαν όλοι. Δεν υπήρξε άτομο που να μη μίλησε… Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι στην Ελλάδα παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους.

Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε, πως όταν κάποιος τόσο σπουδαίος, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, λέει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρουμε χρόνο, να σκεφτούμε τι είπε και όχι να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και να λέει ο καθένας την παπ@@ζα του. Έχω μετανιώσει που δε λέω πολλές φορές αυτό που σκέφτομαι, γιατί σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει μετά στο διαδίκτυο. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει, αλλά για πράγματα που δεν έχω πει. Θα έπρεπε κάποιες φορές να λέω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι χωρίς περιτύλιγμα…

Αν ήμουν μόνος μου και δεν είχα παιδιά, στην ιστορία με τον Light για παράδειγμα, την άγγιξε τη μικρή μου κόρη. Πηγαίνανε στο σχολείο και της λέγανε διάφορα… Είναι η ηλικία τέτοια και είναι και αυτό το ρεύμα της τραπ που θα το βρούμε μπροστά μας. Και διαφωνώ και με τις εταιρείες. Τα λεφτά που βγάζουν από την τραπ, είναι λεφτά βαμμένα με αίμα… Δεν έχω απαγορεύσει στην κόρη μου να ακούει το οτιδήποτε, της λέω απλά την άποψή μου και νομίζω ότι σιγά σιγά το στρίβω το καράβι… Τον τελευταίο καιρό μου σύστησε και κάποια τραγούδια που δεν τα ήξερα ούτε εγώ, από το έντεχνο ρεπερτόριο…», ειπε σε άλλο σημείο ο Νίκος Συρίγος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share