Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Έκρηξη οργής Εριέττας Κούρκουλου: Δεν ξέρω με ποιον να θυμώσω με τον Θεό ή με τον άνθρωπο; Μάλλον με τον Θεό που υποτίθεται ότι...» (photo)

«Δεν αντέχεται, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω - Θέλω το κακό τους και δεν ντρέπομαι για αυτό»

13 Ιανουαρίου 2024 12:13
Έκρηξη οργής Εριέττας Κούρκουλου: Δεν ξέρω με ποιον να θυμώσω με τον Θεό ή με τον άνθρωπο; Μάλλον με τον Θεό που υποτίθεται ότι...» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Εριέττα Κούρκουλου σε μία έκρηξη οργής ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξέφρασε τις σκέψεις της, τις ανησυχίες της και τους προβληματισμούς για τα εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά και αγέννητα βρέφη που σοκάρουν το πανελλήνιο. Παράλληλα, δείτε εδώ την φωτογραφία της Εριέττας Κούρκουλου και την αφιέρωση στον Βύρωνα Βασιλειάδη με 4 λέξεις που προκάλεσε "χείμαρρο" σχολίων

Έκρηξη οργής Εριέττας Κούρκουλου για τις βάναυσες κακοποιήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητες

«Είναι τέτοιες ημέρες που δεν ξέρω με ποιον να θυμώσω… με τον Θεό ή με τον άνθρωπο; Μάλλον με τον Θεό που υποτίθεται ότι έπλασε τον άνθρωπο. Η εμπειρία μου με την υπογονιμότητα βλέπετε, έφερε στον δρόμο μου εκατοντάδες ζευγάρια και ανθρώπους που θυσίασαν και συνεχίζουν να θυσιάζουν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Είναι άνθρωποι που έχουν δώσει την ψυχή τους στα παιδιά τους πριν ακόμα έρθουν στον κόσμο. Πονάει η καρδιά μου γιατί ξέρω ότι μερικοί από αυτούς μπορεί και να μην τα καταφέρουν.

Όμως ακόμα περισσότερο πονάει γιατί υπάρχουν αυτοί που τα κατάφεραν χωρίς προσπάθεια και ενδεχομένως χωρίς να το θέλουν και παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν το μέγεθος του θαύματος που βιώνουν, αλλά φτάνουν στο σημείο να βλάψουν τα ίδια τους τα αγγελούδια.

Περνάμε τους ανθρώπους από ένα σωρό αξιολογήσεις για τα πιο απλά πράγματα – για να μπουν στο πανεπιστήμιο, για να πάρουν ένα δάνειο, για να δουλέψουν στις εταιρείες μας και όμως αδυνατούμε να τους φιλτράρουμε για την πιο σημαντική δουλειά του κόσμου – την γονεϊκότητα.

Μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες έχουν ξεμπροστιαστεί τρία τέρατα (και αυτές είναι οι περιπτώσεις που γνωρίζουμε) που κακοποίησαν βάναυσα ή έβαλαν τέλος στις ζωές των ίδιων τους των σπλάχνων. Δεν αντέχεται! Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω πολιτισμένα, ούτε να προσπαθήσω να το εκλογικεύσω. Δεν το δέχομαι! Θέλω το κακό τους και δεν ντρέπομαι για αυτό. Είμαι θυμωμένη με τον κόσμο μας και ναι… είμαι θυμωμένη και με τον Θεό!

Όμως κάπου έχω και μια ανάγκη να ζητήσω ένα συγγνώμη στους υπέροχους γονείς που ακόμα παλεύουν να πάρουν το μωρό τους αγκαλιά! Είναι πολύ άδικη η ζωή και κάποιες φορές είναι καλό να επιτρέπουμε στον εαυτό μας απλά να θυμώνει… απλά να σπάει σε χίλια κομμάτια γιατί αυτό είναι το λογικό δεδομένων των συνθηκών!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθουν τα παιδάκια σας σύντομα και λυπάμαι πολύ για τον πόνο που ξέρω ότι βιώνετε όλοι αυτή την στιγμή», ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ασπρόμαυρες φωτογραφίες της οικογένειάς της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share