Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω βγει 2 φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο ίντερνετ, ήταν άλλο αυτό που έβλεπα»

«Ήρθα προ μεγάλης εκπλήξεως»

12 Ιανουαρίου 2024 10:56
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω βγει 2 φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο ίντερνετ, ήταν άλλο αυτό που έβλεπα»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Στο διαδικτυακό φλερτ αλλά και την προσωπική της εμπειρία αναφέρθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, σε συνέντευξη που έδωσε.

«Έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό. Οι καινούργιες γενιές δεν το έχουν αυτό», εξήγησε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι το φλερτ γίνεται πλέον μέσω Tinder.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δε θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα social media. Στην αρχή με το Facebook είχα βγει δυο φορές ραντεβού. Ήρθα προ μεγάλης εκπλήξεως. Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα αλλά την προσωπική γοητεία».

Δείτε μετά το 10:10

«Σπάραζα σπίτι μόνη» - Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Video)

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα και η ηθοποιός μίλησε για το πως αντιδρούσε στα αρνητικά σχόλια, αλλά και για το πώς βίωσε την επιτυχία στα χρόνια της δραχμής.

«Έκλαιγες όταν άκουγες κάτι άσχημο για σένα;», ρώτησε ο Κωνσταντίνος Καμέας και η απάντηση που έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν αφής: «Σπάραζα σπίτι μόνη». Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε σε παλαιότερη συνεντευξή της ότι είναι φορές που ξυπνάει και είναι μόνη, έρημη και απένταρη.

«Όταν πρωτοξεκίνησε και στα πρώτα 15-20 χρόνια και μετά το Λαβ Σόρι και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή που ήταν μεγάλες επιτυχίες, τα χρόνια της δραχμής, έβγαιναν χρήματα και η επιτυχία ήταν κάτι απτό, το έβλεπες», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται: «Μέχρι και η μαμά μου το έχει μάθει και ρωτάει “τι είναι αυτό το… πικ νικ;”» (video)

Καλεσμένη στο παλτό του «Happy Day» ήταν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το πρωί της Τρίτης (10/10), με άκρως αποκαλυπτική διάθεση.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως λαμβάνει γυμνές φωτογραφίες από άνδρες στα social media. «Ε καλά αυτά τα d…k pic τώρα είναι πολύ διαδεδομένα… μέχρι και η μαμά μου τα ‘χει μάθει. Θα πάω τώρα και θα με ρωτάει: τι είναι αυτό το… πικ νικ που σου στέλνουν, παιδί μου;», είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δε συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε επίσης: Milf Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μου αρέσουν οι αρκετά μικρότεροι άνδρες»

«Δεν είναι να λες και πολλές απόψεις»

Έπειτα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε και για την κριτική που δέχονται τα δημόσια πρόσωπα για τις απόψεις που εκφράζουν. «Δεν είναι να λες και πολλές απόψεις. Δε με έχουν λοιδωρήσει, αλλά όταν είναι καθαρή η θέση σου στα social ή σε συνεντεύξεις, εγώ προσπαθώ να κρατάω μία χρυσή τομή κοντά στην κοινή λογική», δήλωσε η ηθοποιός.

«Εννοείται ότι στα πολύ ακραία ρατσιστικά, ομοφοβικά, σεξιστικά έχω άποψη εναντίον και θα το πω. Επίσης, έχω άποψη για τη δική μου κοινωνική θέση, της γυναίκας και των παιδιών. Ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Από κει και πέρα το να βγεις και να τοποθετηθείς σε κάτι που δεν το κατέχεις, πχ όσον αφορά τον πόλεμο στη Συρία, στο Ισραήλ ή στη Ρωσία – εννοείται ότι είμαστε κατά του πολέμου – αλλά εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω», ανέφερε.

«Ποτέ δε θα συμφωνήσουν όλοι, καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά και υπάρχει και πολύς φθόνος. Κάποτε είχα ρωτήσει έναν πολιτικό που σχολιάζουν τις απόψεις του και μου είχε πει: εμένα δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Παλιά κι εγώ τα έπαιρνα κατάκαρδα, έχω σβήσει σχόλιο. Πλέον δε με νοιάζει», κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share