Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Κάθε βράδυ την φιλάω και της λέω “σ' αγαπώ πολύ” κι ας κοιμάται» (video)

«Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του τον Θεό, η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα»

12 Ιανουαρίου 2024 09:04
Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Κάθε βράδυ την φιλάω και της λέω “σ' αγαπώ πολύ” κι ας κοιμάται» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στην πίστη του στον Θεό αλλά και τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρκούλης σε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Νίκος Κουρκούλης: Οι τρικλοποδιές στα πρώτα χρόνια της καριέρας του

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής, «έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για “κλειστά μικρόφωνα”. Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες ή δε θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά;”. Υπάρχουν όχι μόνο “κλειστά μικρόφωνα” αλλά και “κλειστά φώτα”. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα” και τα “κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του “βιασμού”».

Αναφερόμενος σε ένα άγνωστο περιστατικό στην καριέρα του, ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε «τότε την εποχή της επιτυχίας “Παίζεις με την φλόγα” στην πρεμιέρα κάηκα, κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού».

«Κάθε βραδύ την φιλάω στο μέτωπο και της λέω “σ’ αγαπώ πολύ” κι ας κοιμάται»

Σχετικά με τον ρόλο που έχει παίξει η πίστη στον Θεό στη ζωή του, επισήμανε «η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του τον Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου “Πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; Δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δε θα τον δει ποτέ. Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα».

Διαβάστε επίσης: Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Δε θα περάσει μέρα χωρίς να της πω σ' αγαπώ και πόσο όμορφη είναι» (video)

Για τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, τόνισε «η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο τον λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βραδύ την φιλάω στο μέτωπο και της λέω “σ’ αγαπώ πολύ” κι ας κοιμάται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share