Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ελένη Καρακάση: Στηρίζει ανοιχτά τον Λεωνίδα Κακούρη - «Έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο για να έγινε αυτό»

«Τον ξέρω πολλά χρόνια, τον αγαπώ πάρα πολύ και είναι ένας υπέροχος πρώτα απ’ όλα άνθρωπος»

11 Ιανουαρίου 2024 14:25
Ελένη Καρακάση: Στηρίζει ανοιχτά τον Λεωνίδα Κακούρη - «Έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο για να έγινε αυτό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκόρδα, Fay’s Time το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, η ηθοποιός στήριξε ανοιχτά τον Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρηση του από παραγωγή του Εθνικού θεάτρου. «Έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο για να έγινε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Καρακάση δήλωσε πως «θέλω πάρα πολύ να σεβαστούμε αυτό που είπε ο Λεωνίδας, μέσω του δικηγόρου του, να κρατήσουμε τα πράγματα και να μείνουμε σε αυτό που είπε. Επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια τον Λεωνίδα, τον αγαπώ πάρα πολύ και είναι ένας υπέροχος πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και ηθοποιός».

«Είμαι σίγουρη ότι, για να έγινε αυτό, έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο Θέλω πάρα πολύ να το σεβαστούμε αυτό γιατί έχει παιδιά, οικογένεια και σίγουρα ο Λεωνίδας δεν θα το έκανε αν δεν είχε κάποιο δικό του προσωπικό θέμα και λόγο για να το κάνει αυτό».

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του και νομίζω ότι κανένας σχεδόν δεν έχει μιλήσει. Οπότε, όταν με το καλό χαλαρώσουν τα πράγματα, θα μιλήσω μαζί του» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελένη Καρακάση για τον καλό της συνάδελφο στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι. Εμείς ανήκουμε και σε μια γενιά που μας έμαθαν, το έχουμε κάνει και όλοι, ότι ο ηθοποιός πεθαίνει στο σανίδι ή πάει στο θέατρο ακόμα και αν έχει πεθάνει ένας δικός του άνθρωπος. Εγώ το έκανα αυτό όταν πέθανε ο πατέρας μου και έπαιξα το ίδιο μεσημέρι και κηδεύτηκε μια μέρα μετά. Δεν θα ήθελα βέβαια να το κάνω ξανά, δεν υπάρχει λόγος αλλά, αν ερωτηθώ, ίσως και να το έκανα και πάλι. Υπάρχουν όμως όρια σε όλα αυτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share