Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Λένα Ζευγαρά για τον Βασίλη Καρρά: «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα»

«Μου είπε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο»

10 Ιανουαρίου 2024 14:25
Συγκινεί η Λένα Ζευγαρά για τον Βασίλη Καρρά:  «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λένα Ζευγαρά φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time και συγκίνησε, μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο καλλιτέχνης έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα.

«Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Είναι τιμή μου γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τιμή μου. Τον Βασίλη Καρρά δεν τον γνώριζα προσωπικά, μου δόθηκε το τραγούδι «Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει», μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω «τι σας χρωστάω γι’ αυτό το τραγούδι;». Με την ευκαιρία, αυτός θα είναι ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά.

Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ. Ο Βασίλης είναι ένας θρύλος, γιατί δεν μου έρχεται κάποια άλλη λέξη, που έχει βοηθήσει εκτός από εμένα, πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τρέμει η φωνή μου» είπε χαρακτηριστικά η Λένα Ζευγαρά.

Δείτε το βίντεο

Άντζελα Δημητρίου: Η συγκινητική αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά δυο εβδομάδες μετά τον θάνατό του

Δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, η Άντζελα Δημητρίου έκανε μια συγκινητική αφιέρωση σε live εμφάνισή της για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή παραμονή των Χριστουγέννων, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον χώρου του λαϊκού τραγουδιού, και βυθίζοντας στο πένθος το Πανελλήνιο.

Η Άντζελα Δημητρίου που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του ερμηνεύοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του ενώ πριν από αυτό, έκανε μια συγκινητική αναφορά στο πρόσωπό του.

«Θέλω να πω ένα τραγούδι το οποίο δεν είναι δικό μου, αλλά είναι στη μνήμη κάποιου μεγάλου καλλιτέχνη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και τη νύχτα. Ένας άρχοντας που δε θα ξαναβγεί ποτέ. Θέλω να του αφιερώσω ένα τραγούδι, το οποίο είναι το “Νύχτα ξελογιάστρα, νύχτα όμορφη» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share