Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Έλυσε» το μυστήριο η Κατερίνα Διδασκάλου - «Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι...» (video)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το συμβάν στο Εθνικό Θέατρο

8 Ιανουαρίου 2024 12:06
«Έλυσε» το μυστήριο η Κατερίνα Διδασκάλου - «Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τέλος στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», έδωσε πριν μερικές ημέρες ο Λεωνίδας Κακούρης.

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, ο καταξιωμένος ηθοποιός τόνισε πως όπως τόσα χρόνια δεν έδωσε λαβές για σχόλια, έτσι και τώρα θέλει να σταματήσει η αναπαραγωγή και οι εικασίες που γίνονται σχετικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία ήταν επί τέσσερα συνεχή έτη τηλεοπτική παρτενέρ του Λεωνίδα Κακούρη (Στις Άγριες Μέλισσες και στο Μαύρο Ρόδο).

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, μέχρι να μιλήσω μαζί του. Έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα Κακούρη, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι αυτή τη στιγμή. Είναι μια χαρά» αρκέστηκε να δηλώσει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ρωμανίδης για αποχώρηση Κακούρη από «Βασιλιά Ληρ»: «Στο θέατρο δε χωράει δημοκρατία, είσαι εκεί για να υπηρετείς τον σκηνοθέτη» (video)

Τη δική του τοποθέτηση για την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», έκανε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Την ίδια ώρα, μυστήριο με το βίντεο του Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρηση από τον «Βασιλιά Ληρ» - «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους».

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, σχολίασε για το εν λόγω περιστατικό λέγοντας: «Εδώ και σαράντα χρόνια που ασχολούμαι με τον χώρο, δε νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος για να φύγει, κάποιος λόγος θα υπάρχει, γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, ξέρω ότι είναι πολύ συνεργάσιμος και στα σήριαλ που έχει παίξει. Το Εθνικό είναι αυτό που είναι, το τι έχει γίνει το γνωρίζουν μόνο αυτοί οι δύο άνθρωποι».

«Δε γνωρίζω τον κύριο Χουβαρδά. Αυτό που έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης για τον Γιάννη Χουβαρδά, όπου τον χαρακτήρισε σκληρό, έχει ακουστεί πολλές φορές και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο. Στον θέατρο πιστεύω πως δε χωράει δημοκρατία, είσαι εκεί για να υπηρετήσεις το όραμα τους σκηνοθέτη», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share