Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Συγκινεί ο Γιώργος Νταλάρας: «Η Χαρούλα Αλεξίου μου λείπει πολύ, η φωνή της είναι πάνω από τη χώρα»

«Δεν είναι μόνο συνεργάτης και αδερφή μου, είναι όλα αυτά επί 12»

7 Ιανουαρίου 2024 18:15
Συγκινεί ο Γιώργος Νταλάρας: «Η Χαρούλα Αλεξίου μου λείπει πολύ, η φωνή της είναι πάνω από τη χώρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική και εκ βαθέων συνέντευξη για τη ζωή του έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός τραγουδιστής συγκίνησε, αναφέροντας πως η Χαρούλα Αλεξίου του λείπει πολύ και η φωνή της είναι πάνω από τη χώρα.

Για τη συνάδελφό του, μίλησε με τιμητικά λόγια, και δεν θα μπορούσαμε να μη συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του για το πόσο πολύ λείπει η φωνή της και η παρουσία της από τα μουσικά δρώμενα.

Θυμηθείτε επίσης: «Άδειασμα» από την κόρη του Γιώργου Νταλάρα - «Αγαπώ τον πατέρα μου ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί» (video)

«Η Χαρούλα μου λείπει πολύ. Δεν είναι μόνο συνεργάτης και αδερφή μου, είναι όλα αυτά επί 12. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε. Μπορεί να την "άφησε" η φωνή της, όπως λέει, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Της λείπει κι εκείνης. Εμάς δεν μας λείπει η φωνή της Χαρούλας, γιατί την ξέρουμε. Η φωνή της είναι πάνω από τη χώρα», είπε γεμάτος θαυμασμό.

Στη ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον δημοσιογράφο, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο αν φοβάται με τη σειρά του εκείνη τη στιγμή που θα εγκαταλείψει το τραγούδι. «Δεν φοβάμαι τη στιγμή που δεν θα θέλω να τραγουδήσω άλλο. Έχω τραγουδήσει πολύ, το έχω παρακάνει. Συγγνώμη που το πήρα τόσο σοβαρά, αλλά είναι δικό σας και δικό μου, δεν μπορεί κανείς να μου το πάρει. Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του "καραγκοζιλικίου"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share