Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μεγαλώνει φυσικά και ακομπλεξάριστα: Η Ελένη Ράντου στα 58 της έκοψε 4 φαγητά που τρώμε όλοι και δείχνει 35άρα

Έχει μοιραστεί αρκετές φορές τον τρόπο που έχασε αρκετά κιλά

5 Ιανουαρίου 2024 19:55
Μεγαλώνει φυσικά και ακομπλεξάριστα: Η Ελένη Ράντου στα 58 της έκοψε 4 φαγητά που τρώμε όλοι και δείχνει 35άρα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

H Ελένη Ράντου είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς. Η ίδια έχει μοιραστεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της τον τρόπο που έχασε αρκετά κιλά και μοιράζεται τα μυστικά που την βοήθησαν να καταφέρει τον στόχο της.

Ελένη Ράντου: «Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά…»

Στα παλιά της κιλά φαίνεται ότι επέστρεψε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου, αφού με λίγη προσοχή στη διατροφή της κατάφερε και έχασε παραπάνω από δέκα και απέκτησε ξανά τη σιλουέτα που είχε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η ίδια αναφέρει τί έκανε ακριβώς.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε μέρος της διατροφής που ακολούθησε και τη βοήθησε να πετύχει τον στόχο της, χωρίς να πεινάσει και χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα τον οργανισμό της.

«Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Από τον Ιούλιο. Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά αλλά είναι και η κούραση της παράστασης, έχει πάρει και ο ορφανισμός μια γραμμή. Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγειά μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω.

Ελένη Ράντου: «Τη σοκολάτα δεν την αντέχει το στομάχι μου πια»

Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου», είχε δηλώσει η ηθοποιός για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά.

Εμείς ότι και να κάνει με την εμφάνιση της, ακόμα και με περιττά κιλά την λατρεύουμε και την θαυμάζουμε ως ηθοποιό. Τώρα αν εκείνη αισθάνεται καλύτερα έτσι… μια χαρά. Να είσαι πάντα καλά Ελενάκι μας…

Ελένη Ράντου: Η διατροφή που τη βοήθησε να χάσει πάνω από 10 κιλά

Η Ελένη Ράντου προσέχει τη διατροφή της και πλέον έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής που τη βοηθά να παραμένει σταθερή στις αναλογίες της.

Μπορεί στο παρελθόν να είχε πάρει μερικά κιλά, όμως κατάφερε να τα χάσει με απλά και μικρά διατροφικά μυστικά.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, έκοψε 4 βασικές τροφές που είχε ως αποτέλεσμα να αποβάλει από τον οργανισμό της, το περιττό βάρος

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Ράντου σταμάτησε να τρώει, γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη και γλυκά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share