Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Πέγκυ Ζήνα για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: «Όταν δίνεις αγάπη, δεν γίνεται να κάνεις λάθος»

«Δεν είναι ωραίο να καταπιέζεις έναν άνθρωπο με κάποια στεγανά και κάποια πρέπει της κοινωνίας, να τον καταδικάζεις σε μια δυστυχισμένη ζωή»

5 Ιανουαρίου 2024 15:12
Πέγκυ Ζήνα για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: «Όταν δίνεις αγάπη, δεν γίνεται να κάνεις λάθος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κοσμοράδιο 95.1» και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και την τεκνοθεσία, αναφέροντας πως όταν δίνεις αγάπη, δεν γίνεται να κάνεις λάθος.

Αρχικά, δήλωσε: «Κατ' αρχάς, ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δυο απόψεις, γιατί έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά, με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια, να βρουν την καινούργια κοινωνία». Παράλληλα, δείτε την αποκάλυψή της για τον Νότη Σφακιανάκη.

Πρόσθεσε επίσης: «Κάποιες χώρες είναι πιο εξελιγμένες. Σίγουρα λοιπόν, όταν πρεσβεύεις την αγάπη, δηλαδή αυτό που πρεσβεύουν όλες οι θρησκείες, η αγάπη και ο Θεός είναι "συγχώρεση, αγκαλιά και δέχομαι τον άλλον όπως είναι με την αλήθεια του". Γιατί δεν είναι και ωραίο να καταπιέζεις έναν άνθρωπο με κάποια στεγανά και κάποια πρέπει της κοινωνίας, να τον καταδικάζεις σε μια δυστυχισμένη ζωή».

Εξήγησε επιπλέον, πως κατά τη γνώμη της δεν είναι λάθος ούτε η τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. «Πιστεύω ότι ανεξαρτήτου φύλου θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι βάσει νόμου, μαζί. Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία, την ζωή τους και να έχουν το δικαίωμα να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την αγάπη και την συντροφικότητα σε οποιοδήποτε πλάσμα, είτε είναι ζωάκι είτε είναι παιδάκι, γιατί όταν δίνεις αγάπη δεν γίνεται να κάνεις λάθος», τόνισε.

Τέλος, είπε για το θέμα της υιοθεσίας: «Όσον αφορά την υιοθεσία, θα έλεγα ότι το κράτος θα πρέπει να κάνει πιο εύκολο το θέμα ακόμα και για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Είναι τρομερό το ότι ένα ζευγάρι, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και είναι για χρόνια μαζί, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υιοθετήσει παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share