Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Άγριος καβγάς Γκιωνάκη-Μικρούτσικου on air: «Δεν σας επιτρέπω» - Διέκοψε άμεσα για διαφημίσεις η Κατερίνα Καινούργιου (video)

«Έχω πίκρα από εσάς...»

5 Ιανουαρίου 2024 13:58
Άγριος καβγάς Γκιωνάκη-Μικρούτσικου on air: «Δεν σας επιτρέπω» - Διέκοψε άμεσα για διαφημίσεις η Κατερίνα Καινούργιου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καβγάδισαν on air η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το πρωί της Παρασκευής (5/1) η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου, Γιάννη Γκιωνάκη φιλοξενήθηκε στο πλατό με αφορμή την θεατρική της παράσταση.

Αφού ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της με την Κατερίνα Καινούργιου, η ηθοποιός ζήτησε το λόγο προκειμένου να συνομιλήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για μια φράση που είχε πει ο παρουσιαστής με την ίδια να θεωρεί πως την είχε πει για τον πατέρα της δίχως όμως ποτέ ο Ανδρέας να έχει αναφέρει το όνομα του Γιάννη Γκιωνάκη στον «αέρα», όπως τόνισε.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν έντονα για μερικά λεπτά μέχρι που η Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να ηρεμήσουν τα «πνεύματα» πέρασε σε διαφημίσεις.

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν ξέρω αν αυτό λεγεται τύχη!» - Το επικό σχόλιο του όταν κέρδισε το φλουρί (video)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς και τα σχόλια ήταν πολλά και ξεκαρδιστικά. Με την ευκαιρία, δείτε τι ευχήθηκε η παρουσιάστρια να της φέρει η νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κόβει τα κομμάτια και να μοιράζει στους συνεργάτες της που ήταν στο πάνελ της, ωστόσο το φλουρί… αγνοείται!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν υπήρχε φλουρί στην πίτα και έριξε διαφημίσεις για να βρεθεί το φλουρί!

Στην επιστροφή στον «αέρα» και ενώ πήγε στην κουζίνα για την πρώτη συνταγή της χρονιάς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε χαρούμενος, με το φλουρί στο χέρι, καθώς εκείνος ήταν ο τυχερός!

«Για πάντα μαζί;» τον ρώτησε η KatKen κι εκείνος με χιούμορ απάντησε: «Δεν ξέρω αν αυτό λεγεται τύχη!».

«Σημαίνει ότι θα είμαστε για πάντα σε αυτήν την εκπομπή. Το δώρο σου θα είναι ότι θα συνεργαζόμαστε για πάντα», του είπε η παρουσιάστρια κι εκείνος αποκάλυψε για να.. γλιτώσει: «Το έκλεψα από τη Χρίσλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share