Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σάκης Κατσούλης: «Το παιδί μας με τη Μαριαλένα έρχεται! Για τον γάμο πρέπει πρώτα να κάνω πρόταση» (video)

«Είμαι ρομαντικός και εκείνη δυναμική, πρέπει να κάνω κάτι που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή»

5 Ιανουαρίου 2024 10:00
Σάκης Κατσούλης: «Το παιδί μας με τη Μαριαλένα έρχεται! Για τον γάμο πρέπει πρώτα να κάνω πρόταση» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» έκανε ο Σάκης Κατσούλης, αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στο Survivo αλλά και στην εκλογή του με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ενώ το ζευγάρι έχει κάνει γνωστό πως σκοπεύει να παντρευτεί, ο Σάκης Κατσούλης ακόμη σκέφτεται πως θα κάνει την πρόταση γάμου και αναφέρει πως θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην την ξεχάσει ποτέ. Επίσης, τις προάλλες, είχε μιλήσει ξανά για το κεφάλαιο γάμος.

«Το παιδί μας με τη Μαριαλένα… έρχεται. Είμαι ρομαντικός και η Μαριαλένα δυναμική και πρέπει να κάνω κάτι που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, του οποίου ο νέος κύκλος αρχίζει τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας γι’ αυτό, είπε: «Δε δέχθηκα πρόταση. Δε θα έπρεπε να συμμετέχω, έχω κερδίσει ήδη δυο φορές. Πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέους παίκτες. Δεν μπορώ να πω κάτι που μπήκε η Κατερίνα και ο Αλέξης. Η Δαλάκα έφυγε κάπως περίεργα, θέλει να αποδείξει την αξία της. Ο Αλέξης είναι μια κατηγορία μόνος του»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα ποσά που έπαιρναν την περασμένη σεζόν: «Δεν ξέρω τι λεφτά θα πάρουν, γιατί δε συζήτησα. Πέρσι δε ζήτησα παραπάνω, γιατί ήταν ήδη υπεραρκετά. Παίρναμε 5.000 ευρώ. Το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα».

Όσον αφορά την πολιτική σταδιοδρομία του, δήλωσε: «Εκλέχθηκα με τον Νίκο Χαρδαλιά. Πήρα 6.500 ψήφους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share