Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Βέφα Αλεξιάδου: «Ο κόσμος με αγαπάει, γιατί δεν βγήκα να πω κακή κουβέντα για κανέναν» (video)

Τι της λέει ο κόσμος μέχρι και σήμερα, μετά την αποχή της από την τηλεόραση;

4 Ιανουαρίου 2024 20:11
Βέφα Αλεξιάδου: «Ο κόσμος με αγαπάει, γιατί δεν βγήκα να πω κακή κουβέντα για κανέναν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική, βρέθηκε η Βέφα Αλεξιάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο που ο κόσμος την αγαπά ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τους γονείς της.

Όπως είπε, ήταν πάντα ειλικρινής απέναντί τους και ποτέ δεν έχει μιλήσει άσχημα για κάποιον άλλον σεφ ή γενικά για κάποιον άνθρωπο.

«Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευλογία. Το αντιμετωπίζω με απλότητα, ταπείνωση, καλή διάθεση, να μην κάνεις τον έξυπνο.


Αν προσπαθείς να κάνεις τον έξυπνο και δεν συμπεριφερθείς με τον τρόπο που πρέπει θα κάνουν πίσω, θα φύγουν. Σέβομαι τον τηλεθεατή, ακούω τη γνώμη του.

Όταν θα μου πεις μια άποψη δεν θα την πετάξω.

Ποτέ δεν απορρίπτεις μια ιδέα που σου λέει κάποιος. Άκουσε την πρώτα, δεν σου άρεσε, πέταξέ την. Γιατί να το κάνεις μπροστά σε αυτόν που στη λέει και να τον προσβάλλεις;

Οι σεφ της Ελλάδας αναγνωρίζουν ότι με αγαπάει ο κόσμος. Γιατί δεν βγήκα ποτέ να κατηγορήσω. Όταν με ρωτάνε για τον έναν και τον άλλον, λέω ότι ο καθένας μαγειρεύει με τον τρόπο του. Ποτέ δεν είπα κακιά κουβέντα για κανέναν.

Τώρα που ήμουν στην Σουηδία μίλησα σε χίλια άτομα ακροατήριο, ήταν μεγάλα ονόματα μαγειρικής. Μίλησε ο μέντοράς μου.

Στο εξωτερικό είναι αδύνατον να κάνεις βήματα χωρίς μέντορα, πρέπει να έχεις κάποιον που θα σε φροντίζει και θα σε αγαπάει. Ο μέντοράς μου ήταν ο Κουαντρό!

Όταν σταμάτησα να κάνω τηλεόραση, δεν σταμάτησα να μην κάνω ταξίδια και εκπομπές μαγειρικής. Έλεγα στις φίλες μου “γιατί δεν βλέπετε; Είναι τόσο άλλοι;”. Και μου λένε ότι “εσείς τα λεγάτε αργά αργά. Ενώ τώρα τα λένε γρήγορα, κουνάνε τα χέρια. Εσείς ήσασταν άλλο πράγμα”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share