Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Μυστήριο με το βίντεο του Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρηση από τον «Βασιλιά Ληρ» - «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους» (video)

Η περίεργη ανάρτηση που εξαφανίστηκε στα social media

4 Ιανουαρίου 2024 14:29
Μυστήριο με το βίντεο του Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρηση από τον «Βασιλιά Ληρ» - «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Λίγο μετά την αιφνιδιαστική του αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», ο Λεωνίδας Κακούρης προέβη σε μία πολύ περίεργη ανάρτηση.

Λίγες ώρες αφότου η είδηση αναπαρήχθη στα Μέσα, το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προχώρησε σε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, ενώ στον ρόλο του θα βλέπουμε πλέον τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου» αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κανένας δε γνωρίζει τι ώθησε τον ηθοποιό, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Ναυάγιο», στο να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ανέβασε ένα σοκαριστικό βίντεο στο Instagram μέσα από το σπίτι του, το οποίο φαίνεται ακατάστατο. Το βίντεο έμεινε αναρτημένο για λίγη ώρα και στη συνέχεια διαγράφτηκε.

Στο απόσπασμα ακούγεται να λέει: «Λοιπόν, αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει την ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;».

Στην εν λόγω ανάρτηση, πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι του που έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι συνέβη και αν στο σπίτι του έγινε διάρρηξη, χωρίς όμως να λάβουν κάποια απάντηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share