Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει ο Αντώνης Λουδάρος: «Πήρε την φέτα και μου την έτριψε στην μούρη» (video)

Το παιδικό τραύμα που τον έκανε να απεχθάνεται το τυρί φέτα

3 Ιανουαρίου 2024 20:17
Συγκλονίζει ο Αντώνης Λουδάρος: «Πήρε την φέτα και μου την έτριψε στην μούρη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική, βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν του αρέσει η φέτα.

Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ μικρός ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, παρότι όλοι οι υπόλοιποι το είχαν εντοπίσει από την παιδική του ηλικία.

«Δεν τρώω φέτα και ελιές. Αλλά τυρόπιτα τρώω! Έχω τραύμα από μικρός. Ο αδελφός μου μού έλεγε “φάε φέτα, φάε φέτα” και επειδή του είχα σπάσει τα νεύρα, για να με εκδικηθεί μου έτριψε τη φέτα στη μούρη.


Και από τότε μου έχει μείνει τραύμα. Δεν το έχω δουλέψει αυτό και δεν θέλω κιόλας. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή, εξάλλου την τρώω στην τυρόπιτα».

«Είναι μωρέ με τα καλά τους;»

«Δεν ονειρευόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου άρεσαν τα ποιήματα και τα τραγούδια που κάναμε στις γιορτούλες στο σχολείο και έλεγαν στη μαμά μου ότι “Μαρία, θα γίνει ηθοποιός είναι καταπληκτικός”.

Και εγώ λέω τι εννοούν; Σαν αυτούς που έβλεπα στον κινηματογράφο; Γιατί έβλεπα Βασιλειάδου, Αυλωνίτη. Και έλεγα “μωρέ τι λένε; Είναι με τα καλά τους;”.

Και τώρα μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είναι το επάγγελμά μου, το αγαπώ πάρα πολύ αλλά λέω καμιά φορά “μωρέ έγινα ηθοποιός;”. Να μην χάνουμε το παιδί που έχουμε μέσα μας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share