Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Θέλουμε να πούμε ότι χωρίσαμε» - "Πάγωσαν" όλοι στο Στούντιο 4 με την ατάκα Βλαδίμηρου Κυριακίδη & Έφης Μουρίκη (Video)

«Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί...»

3 Ιανουαρίου 2024 10:36
«Θέλουμε να πούμε ότι χωρίσαμε» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ενα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στο θέατρο και τη ζωη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων, θέλοντας να αυτοσαρκαστούν για τα πολλά χρόνια της κοινής τους πορείας, έκαναν μια... σοκαριστική αποκάλυψη! Ενώ, ο Βλαδίμηρος Κυριακή σε προηγούμενη συνεντευξή του παραδέχτηκε ποιες ερωτήσεις τον "χαλάνε".

"Πάγωσαν" όλοι στο Στούντιο 4 με την ατάκα Βλαδίμηρου Κυριακίδη & Έφης Μουρίκη

Η Έφη Μουρίκη τόνισε με χιούμορ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου: «Είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: "Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε"».

«Δηλαδή πότε; Τώρα» συμπλήρωσε ο σύζυγος της ηθοποιού, Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να ξεσπάσουν εύλογα όλοι μαζί σε γέλια. «Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει. Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία».

«Διάλογος και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Δηλαδή κι εγώ μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι θα μπορούσε να είναι βαρετό για την Έφη να το βλέπει καθημερινά. Ξεκινώντας από τα ρούχα, την πιτζάμα, την εμφάνιση αλλά και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος; Δεν πρέπει να φροντίσω λίγο να μαλακώσω, να γίνω πιο εύκολος; Να έχω περισσότερη αντοχή για να ακούω τον άνθρωπο μου;» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share