Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Συναγωνιστές του θηρίου δε σταματάμε ποτέ να ελπίζουμε για την ίαση μας! Θα νικήσουμε! Αγάπη... Πίστη και Ελπίδα!» (photo)

«Η ζωή είναι όμορφες στιγμές και είναι ΛΙΓΗ και ΛΗΓΕΙ...»

1 Ιανουαρίου 2024 08:40
Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Συναγωνιστές του θηρίου δε σταματάμε ποτέ να ελπίζουμε για την ίαση μας! Θα νικήσουμε! Αγάπη... Πίστη και Ελπίδα!» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης με το μήνυμά του, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα σαν λιοντάρι για την μάχη του με τον καρκίνο. Παράλληλα, δείτε εδώ τον Γιώργο Δασκαλάκη να τραγουδά με όλη του την ψυχή ξαπλωμένος στο κρεβάτι και καθηλώνει.

Το σπαρακτικό μήνυμα του Γιώργου Δασκαλάκη

«Καλημέρα Αγάπες μας!!!

Χρόνια πολλά και καλά!! Η ζωή είναι όμορφες στιγμές και είναι ΛΙΓΗ και ΛΗΓΕΙ...

Συναγωνιστές του θηρίου ειδικά εμείς δίνουμε τη μάχη μας και δε σταματάμε ποτέ να ελπίζουμε για την ίαση μας!!! Θα νικήσουμε!!!

Αγάπη... Πίστη και Ελπίδα!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας

ΑΜΗΝ ????????????????????»

«Ο Π@#ΣΤ@Σ αυτός ο καρκίνος που μπαίνει απρόσκλητος χωρίς να ρωτήσει στα κορμάκια των ανθρώπων...» - Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης με τη δύναμη της ψυχής του (photo)

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης με τη δύναμη της ψυχής του και τη μάχη που συνεχίζει και δίνει με τον π@#στ@ τον καρκίνο! Σε νέα ανάρτησή του προκαλεί ανατριχίλα με το μήνυμα που δίνει. «Ανήμπορος, μελανιασμένος από εκατοντάδες ενέσεις» ήταν μερικά από τα λόγια που έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης σε προηγούμενη ανάρτηση και συγκίνησε.

«Ο Π@#ΣΤ@Σ αυτός ο καρκίνος που μπαίνει απρόσκλητος χωρίς να ρωτήσει στα κορμάκια των ανθρώπων...»

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!

Έβαλα τα σιέλ μου σήμερα γενικός!!!

Ο ΠΟΥΣΤΗΣ αυτός ο καρκίνος που μπαίνει απρόσκλητος χωρίς να ρωτήσει στα κορμάκια των ανθρώπων και τους καταστρέφει τα πάντα ένα πράγμα όμως φοβάται πολύ που το λέω συνέχεια και εμπεδώστε το...Την ιατρική επιστήμη και την αλυσίδα ...Τι ειναι η αλυσίδα?

ΑΓΑΠΗ από τους αγαπημένους σας...

ΠΙΣΤΗ στο παντοδύναμο ΘΕΟ

ΕΛΠΙΔΑ για τη ζωή...

Εκεί τα κάνει πάνω του με όλα αυτά και φεύγει αρκεί να μη σπάσει ο κρίκος αυτός!!!

Συνεχίζουμε τη μάχη μας συναγωνιστές μου!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας

ΑΜΗΝ »

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share