Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Στέλλα Μιζεράκη για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα» (video)

«Το θέμα είναι το πώς είσαι και όχι το πώς έφτασες μέχρι εκεί»

31 Δεκεμβρίου 2023 18:11
Στέλλα Μιζεράκη για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί μετά το «Power of Love», το ριάλιτι γνωριμιών που συμμετείχε. Αναφέρθηκε ακόμη στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα, που γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο παιχνίδι.

Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτησή της για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα.

Ρωτήθηκε ακόμη, για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και τα σχόλια που εισπράττει. Σχετικά με αυτό, είπε στην κάμερα του «Γεια σου» ότι: «Το θέμα είναι το πώς είσαι και όχι το πώς έφτασες μέχρι εκεί. Αν είσαι όμορφη, αν έκανες πλαστική, αν δεν έκανες, το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα.. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σχόλια μου κάνουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου. Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα».

Για τον τότε σύντροφό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο τέσσερα χρόνια πριν, είπε: «Τον Πάνο τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν και θέλω αυτή η εικόνα να παραμείνει στη μνήμη μου. Έχω πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου με τον Πάνο, τις βλέπω συχνά, δεν το αποφεύγω».

Όταν συμπληρώθηκε 1 χρόνος από τον θάνατό του, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία μέσω InstaStory, στην οποία έγραψε τα εξής λόγια: «Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο Θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share