Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Σάλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Βλέπετε αυτά τα ζώα...» - Ορυμαγδός αρνητικών σχολίων με τις φωτογραφίες της

«Ανέχεστε να λειτουργεό αυτός ο χώρος...»

30 Δεκεμβρίου 2023 10:08
Σάλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Βλέπετε αυτά τα ζώα...» - Ορυμαγδός αρνητικών σχολίων με τις φωτογραφίες της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος έχει προκληθεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την βόλτα με τον μικρό Βλάσση στον ζωολογικό κήπο, αφού υπήρξαν κάποια σχόλια σχετικά με την αιχμαλωσία των ζώων, με την ίδια να κατηγορείται πως το παίζει ζωόφιλη, αλλά βρίσκεται και "στηρίζει" με τις επισκέψεις της αυτά τα μέρη.

Παράλληλα, τα δικά της «καρφιά» πέταξε έμμεσα η Ναταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφέροντας για τη συνεργασία τους στο παρελθόν

«Βλέπετε αυτά τα ζώα...» - Ορυμαγδός αρνητικών σχολίων με τις φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ορυμαγδός αρνητικών σχολίων με τις φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κίνηση ανθρωπιάς από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χαρίζω τα ρούχα μου σε εκκλησίες και οικογένειες που τα χρειάζονται»

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανακοινώνοντας πως θα χαρίσει μερικά από τα ρούχα της σε εκκλησίες και σε οικογένειας που τα χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δωρίσει τα ρούχα που δε χρειάζεται σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και το αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες. Παράλληλα, δείτε το «καρφί» που πέταξε ο Άρης Καβατζίκης εναντίον της.

«Αν εξαφανιστώ καμιά δεκαριά μέρες να ξέρετε που θα με βρείτε» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από ένα δωμάτιο γεμάτο ρούχα.

Ενώ σε αμέσως επόμενο story, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε, «Όσοι με ρωτάτε, πρόκειται για ρούχα πολλών ετών από πολλών μετακομίσεων που θα δοθούν σε οικογένειες, εκκλησίες και γενικότερα ανθρώπους που τα χρειάζονται».

ρούχα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share