Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Με πισίνες, τεχνητή λίμνη, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο... Αυτό είναι το κτήμα που έφτιαξε ο Βασίλης Καρράς για τη μοναχοκόρη του (Video)

Η φάρμα "ησυχαστήριο" που έφτιαξε και το σημείωμα στην είσοδο - Ο παράδεισος επί γης που έφτιαξε στο χωριό του ο τραγουδιστής

29 Δεκεμβρίου 2023 08:31
Με πισίνες, τεχνητή λίμνη, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο... Αυτό είναι το κτήμα που έφτιαξε ο Βασίλης Καρράς για τη μοναχοκόρη του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με πισίνες, τεχνητή λίμνη, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο... Εικόνες από το μαγευτικό κτήμα που δημιούργησε ο Βασίλης Καρράς στη Θεσσαλονίκη για τη μοναχοκόρη του πρόβαλε η εκπομπή Tlive. Παράλληλα, «ράγισε» καρδιές η Άντζελα Δημητρίου για τον Βασίλη Καρρά.

Ο παράδεισος επί γης που έφτιαξε στο χωριό του ο Βασίλης Καρράς

Ο «άρχοντας» του ελληνικού τραγουδιού έκανε το όνειρό του πραγματικότητα φτιάχνοντας το «Χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη με θέα στον Θερμαϊκό και περιστοιχισμένο από 3.500 δέντρα.

Το «Χωριό της Ειρήνης» διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων. Μάλιστα εκεί είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του το 2019.

Αποκάλυψε την αλήθεια ο Πέτρος Ίμβριος: «Όταν ξεκίνησε ο Βασίλης Καρράς δεν τον ήθελαν...»

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε την αλήθεια για το ξεκίνημά του στη δισκογραφία, αναφέροντας πως δεν τον ήθελαν. Παράλληλα, αυτή ήταν η ηχηρή απουσία στην κηδεία του που έκανε εντύπωση.

Ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σπύρος Σπυράκος μίλησαν για τον Βασίλη Καρρά, σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν για την εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Αρχικά, ο Πέτρος Ίμβριος δήλωσε: «Σίγουρα θα ήθελε, να τραγουδήσουμε. Όλη του η ζωή ήταν τραγούδι, μουσική. Χαίρομαι που βγαίνει ο πραγματικός του χαρακτήρας που τον κρατούσε κρυφό, ότι βοηθούσε ανθρώπους. Ήταν πολύ διορατικός και με τα δικά μου επαγγελματικά.

Μου έλεγε “κάνε αυτό πιτσιρίκο και θα δεις”. Είναι ο μέντοράς μου. Στο ξεκίνημά του ήταν ο δακτυλοδεικτούμενος λαϊκός τραγουδιστής που δεν τον θέλανε. Τελικά τον αποθέωσαν και ήταν θρησκεία».

Με τη σειρά του, ο Σπύρος Σπυράκος ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο και για μας. Όταν το πληροφορήθηκα, πρώτη μου δουλειά ήταν να πάρω τον Γιώργο και του είπα “θα ανοίξουμε απόψε; Πώς θα τραγουδήσουμε τώρα;”. Μετά σκεφτήκαμε όμως και το έλεγε και από μόνος του “να διασκεδάζετε και να φοράτε άσπρα”. Ο Βασίλης είναι ογκόλιθος. Έχει μπει στο πάνθεον των μεγάλων τραγουδιστών που είναι ο Μητροπάνος, ο Διονυσίου. Μετά θάνατον έχει ακόμα αναγνώριση».

Τέλος, ο Γιώργος Δασκουλίδης είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω σε παρελθόντα χρόνο για τον Βασίλη. Ο Βασίλης ζει και τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα. Είναι θρύλος. Θα λείψει από τον χώρο μας. Είναι μια απώλεια που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Είναι ένας καλλιτέχνης που όλοι μας και όλος ο κόσμος έχουν μια φωτογραφία μαζί του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share