Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Σωτήρη Καλυβάτση: «Δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου αρέσει το ανθρώπινο είδος, θα επιστρέψουμε στις σπηλιές»

«Είμαστε μία χαρά με την Υρώ Λούπη, από εκεί και πέρα θα βγούμε μαζί, αλλά στο Instagam δεν θα δεις να ανεβάζω φωτογραφία ότι κάνουμε μπάνιο ή φτύσαμε παρέα»

28 Δεκεμβρίου 2023 15:41
Κατάθεση ψυχής από Σωτήρη Καλυβάτση: «Δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου αρέσει το ανθρώπινο είδος, θα επιστρέψουμε στις σπηλιές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκαλύπτοντας πως δεν θέλει να κάνει παιδιά, καθώς δεν του αρέσει το ανθρώπινο είδος. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για τη δικαστική διαμάχη Παυλίδου-Παπαγιάννη.

O Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε στο Action 24 και μίλησε στην Έλενα Παπαβασιλείου για τη ζωή του, τους λόγους που δεν επιθυμεί να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, αλλά και για την Υρώ Λούπη.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός και παρουσιαστής «δεν με βολεύει τόσο η μεγάλη δέσμευση, δεν την αντέχω. Η επικοινωνία μου φαίνεται ο τρόπος για να υπάρχει μία σχέση. Η ουσία για τον γάμο θα ήταν ένα παιδί και ένα κοινωνικό νταραβέρι. Πιο πολύ σκέφτονται αυτά, παρά το να σκέφτονται “θέλω να γεράσω μαζί σου; Να περάσουμε τη ζωή παρέα;”. Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία ταμπέλα».

Για τη σχέση του με την Υρώ Λούπη, ο Σωτήρτης Καλυβάτσης επεσήμανε «όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκομαι σε μία σχέση με την Υρώ (σ.σ. Λούπη) και είμαστε μία χαρά, αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα θα βγούμε μαζί, αλλά στο Instagam δεν θα δεις να ανεβάζω φωτογραφία ότι κάνουμε μπάνιο ή φτύσαμε παρέα.

Αν σκεφτείς ότι δώσαμε αγώνες για να είμαστε ελεύθεροι και να μην έχουμε ρουφιάνους και τώρα εσύ τους λες, όχι μόνο τα φρονήματά σου, αλλά και τι βρακί φοράς, πώς το φοράς και καμιά φορά και αν δεν το φοράς. Έχουμε πρόβλημα σοβαρό».

Όσον αφορά τα παιδιά, σημείωσε «προτιμώ χωρίς παιδιά για να μην έχουν όλο αυτό το πράγμα. Δεν μ΄αρέσει η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, είναι ένας μονόδρομος που θα πάει εκεί που είναι να πάει. Όταν θα είμαστε ξανά στις σπηλιές να κάνουμε παιδιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share