Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Βασίλης Καρράς: Τραγική φιγούρα ο αδερφός του στην κηδεία - Η αποκάλυψη για το πάρτι που έκανε ο τραγουδιστής πριν ένα μήνα

Έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος

27 Δεκεμβρίου 2023 22:41
Βασίλης Καρράς: Τραγική φιγούρα ο αδερφός του στην κηδεία - Η αποκάλυψη για το πάρτι που έκανε ο τραγουδιστής πριν ένα μήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε σήμερα (27/12) η κηδεία του Βασίλη Καρρά με τραγική φιγούρα τον αδερφό του. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε κάνει πάρτι πριν ένα μήνα.

Η σορός του καλλιτέχνη έφτασε το πρωί της Δευτέρας σε αίθουσα στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Υποβασταζόμενες έφτασαν η γυναίκα του αξέχαστου ερμηνευτή, Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Συντετριμμένος ήταν και ο αδελφός του Δαμιανός, ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα Βανδή κατέρρευσε στην κηδεία του.

Ο αδερφός του τραγουδιστή, έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες σήμερα 27/12 το πρωί.

Θυμίζουμε ότι «Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάποια κουβέντα. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δεν έχω κουράγιο να μιλήσω», δήλωσε μια μέρα νωρίτερα κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος στη Θεσσαλονίκη.

Στο δελτίο ειδήσεων του Open αποκαλύφθηκε πως μια από τις τελευταίες του επιθυμίες, η οποία έγινε και πράξη, ήταν το πάρτι που διοργάνωσε ο ίδιος ανήμερα των γενεθλίων του, στις 12 Νοεμβρίου. «Κάλεσε τους φίλους τους και διασκέδασαν. Ήθελε να τον θυμούνται γαμήλιο και χαρούμενο», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Καταρρακωμένη η Λίτσα Διαμάντη με το θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν λεβέντης»

Η Λίτσα Διαμαντή ήταν μια από τις επιτυχημένες τραγουδίστριες που είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά. Η ίδια εμφανώς καταρρακωμένη μίλησε για το θάνατο του τραγουδιστή, αναφέροντας πως ήταν λεβέντης και στεναχωρέθηκε πολύ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και ιδιαίτερα φορτισμένη είπε το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο τραγουδιστή.

Βασίλης Καρράς και Λίτσα Διαμάντη

«Αμάν πω, πω… Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πω, πω, πω, πολύ λεβέντης, πολύ λεβέντης, πολύ στεναχωρήθηκα. Να έχει καλό ταξίδι, ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα του. Έχω να θυμάμαι πολλά πολλά από τον Βασίλη, ήταν πολύ Λεβέντης δεν μπορώ να μιλήσω άλλο ευχαριστώ», είπε φορτισμένη η Λίτσα Διαμαντή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share