Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Βασίλης Καρράς: Κοσμοσυρροή από φίλους και θαυμαστές στο λαϊκό προσκύνημα – Το πρόσωπο που θα εκφωνήσει τον επικήδειο

Περνά στην αιωνιότητα έχοντας πάρει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο

26 Δεκεμβρίου 2023 10:17
Βασίλης Καρράς: Κοσμοσυρροή από φίλους και θαυμαστές στο λαϊκό προσκύνημα – Το πρόσωπο που θα εκφωνήσει τον επικήδειο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοσμοσυρροή από φίλους και θαυμαστές σημειώνεται στο λαϊκό προσκύνημα για τον Βασίλη Καρρά. Ποιο είναι το πρόσωπο που θα εκφωνήσει τον επικήδειό του; Με την ευκαιρία, αυτές ήταν οι 3 τελευταίες του επιθυμίες.

Η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή τίθεται σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος.

Από πολύ νωρίς, λοιπόν, σήμερα το πρωί, οι θαυμαστές του Βασίλη Καρρά άρχισαν να γεμίζουν το προαύλιο της εκκλησίας.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, ενώ μετά την λήξη της ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.

Ο Βασίλης Καρράς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών Φλόγα.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία δυο χρόνια έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Συντετριμμένοι οι συγχωριανοί του Βασίλη Καρρά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον: «Ήταν ψυχούλα, βοηθούσε τους πάντες - Έδινε χρήματα σε κόσμο για το νοσοκομείο»

Με τα καλύτερα και τα πιο τρυφερά λόγια μιλούν οι συγχωριανοί του Βασίλη Καρρά που έφυγε χθες παραμονή Χριστουγέννων (24.12.2023) σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», λέει ένας συγχωριανός του ενώ μια άλλη γυναίκα δηλώνει στην ΕΡΤ: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια.

Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους».

Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ.

«Ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι συγχωριανοί του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share