Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα για τον Βασίλη Καρρά: «Του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό»

«Πάλεψε πιο πολύ από κάθε άλλον άνθρωπο που πέρασε αυτή τη δοκιμασία, το γνωρίζουμε όλοι στο χώρο»

25 Δεκεμβρίου 2023 09:30
Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα για τον Βασίλη Καρρά:  «Του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το θάνατο του Βασίλη Καρρά κλήθηκε να σχολιάσει η Πέγκυ Ζήνα και συγκίνησε με τα λόγια της, αναφέροντας πως του άξιζε να ταξιδέψει προς τον ουρανού μια τέτοια ευλογημένη μέρα.

«Τον Βασίλη τον γνωρίζω από πριν γίνω τραγουδίστρια, όταν τραγουδούσε με τη μητέρα μου. Ήταν ο άνθρωπος που της φέρθηκε στην καριέρα της πιο γενναιόδωρα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Όταν μπήκα κι εγώ στο χώρο έτυχε να δουλέψω μαζί του, είχαμε μια πάρα πολύ ζεστή σχέση, μοιραστήκαμε και ένα τραγούδι. Ο Βασίλης ήταν πολύ γενναιόδωρος, πολύ γλυκός, πολύ αυθεντικός σαν καλλιτέχνης και με πολύ χιούμορ. Ήταν αποδεκτός από όλους τους χώρους του τραγουδιού», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα είπε στη συνέχεια: «Η σημερινή παραμονή Πρωτοχρονιάς, επειδή ακόμα δεν έχουμε κοιμηθεί, ήταν η πιο άβολη που έχουμε βιώσει, πιστεύω και οι συνάδελφοί μου και εγώ. Ήταν πολύ άβολα σήμερα και ο κόσμος ήταν πολύ μαγκωμένος, έλαβα μια τεράστια συγκίνηση απόψε. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Βασίλης πάλευε πάρα πολύ με την ανίατη ασθένειά του. Πάλεψε πιο πολύ από κάθε άλλον άνθρωπο που πέρασε αυτή τη δοκιμασία, το γνωρίζουμε όλοι στο χώρο. Οπότε, ίσως του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό με ελεύθερη την ψυχή του».

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη 26/12 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη απο τις 09:00 έως 13:00 μμ και πως η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών Φλόγα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share