Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Είπε τη σκληρή αλήθεια η Ρένια Λουιζίδου: «Έχουν τη γυναίκα με εμμηνόπαυση σαν προϊόν που έληξε στο σούπερ μάρκετ»

Η ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, «Φόνοι στο Καμπαναριό», αλλά και για την πολιτική ορθότητα

22 Δεκεμβρίου 2023 13:12
Είπε τη σκληρή αλήθεια η Ρένια Λουιζίδου: «Έχουν τη γυναίκα με εμμηνόπαυση σαν προϊόν που έληξε στο σούπερ μάρκετ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου και είπε τη σκληρή αλήθεια για την εμμηνόπαυση, αναφέροντας πως η γυναίκα είναι σαν προϊόν που έληξε στο σούπερ μάρκετ. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο σύζυγος της ηθοποιού.

Μία στροφή πριν από το φινάλε της κωμικής σειράς του Alpha, Φόνοι στο Καμπαναριό, η Ρένια Λουιζίδου, η τηλεοπτική αδερφή Αρσινόη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερινα, μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και το ενδεχόμενο ενός β’ κύκλου, αλλά και για τις αλλαγές της κοινωνίας.

«Ήταν μια περίεργη εμπειρία να φοράς ράσο. Ενώ όταν το πρωτοβάζεις σοκάρεσε, μετά διαπιστώνεις ότι έχει ένα είδος ελευθερίας και συγκέντρωσης, γιατί ξεχνάς το πώς είμαι και πώς δείχνω», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Το φινάλε του σεναρίου δεν το είχε σκεφτεί κανένας μας, μιλάμε για ανατροπή και στα πλαίσια της αστυνομικής πλοκής και της κωμωδίας. Κανενός δεν πήγε το μυαλό ποιος είναι και πώς έγινε», τόνισε.

Για τον ρόλο της στους Φόνους στο Καμπαναριό, είπε: «Ο συνδυασμός του σχήματος της μοναχής με την κωμωδία με δυσκόλεψε. Πρέπει να προσέξεις να μη θίξεις το σχήμα που φέρεις, αλλά να υπηρετήσεις κα τον ρόλο της κωμωδίας. Δεν είναι εύκολος συνδυασμός».

Για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ανέφερε: «Κάναμε ένα ιδιαίτερο ντουέτο. Δεν έχει σημασία ο καθένας από μόνος του, πρέπει να είναι η χημεία των ανθρώπων συμβατή».

Για το αν θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος της σειράς, ξεκαθάρισε: «Την αγάπησα την αδερφή Αρσινόη. Περάσαμε καλά. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά με λεπτομέρεια και προσοχή. Ευχαρίστως να κάνουμε β’ κύκλο, εφόσον προέκυπτε η σεναριακή ιδέα. Ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα είναι 12 τα επεισόδια. Αν σκεφτούν έναν τρόπο να πάει παρακάτω, ευχαρίστως, αλλά θέλει κάτι».

Για το γεγονός ότι στην τηλεόραση δεν βγαίνουν πλέον κωμωδίες, απάντησε: «Τώρα που η τηλεόραση προβάλει σίριαλ με πολλά επεισόδια την εβδομάδα, είναι δύσκολο ένα από αυτά να είναι κωμωδία, γιατί είναι δύσκολο το σενάριο. Δεν μπορείς να γράψεις κωμωδία για 4 φορές την εβδομάδα. Οι άνθρωποι που ξέρουν και γράφουν κωμωδία δεν το αναλαμβάνουν, δεν μπορεί να προκύψει. Από εκεί ξεκινάει όλο. Δεν είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει να δει κωμωδία».

Για τη νέα τάξη πραγμάτων στην κοινωνία και την πολιτική ορθότητα, τόνισε: «Όταν γίνονται κάποιες αλλαγές και μεταβάσεις, είναι αναμενόμενο ότι θα πάνε πιο ακραία τα πράγματα μέχρι να ισορροπήσουν σε κάτι πιο νορμάλ. Είναι μεταβατική περίοδος. Νομίζω θα περάσει. Για την κωμωδία και τη σάτιρα, είναι ανισόρροπα τα πράγματα».

Ενώ όσον αφορά στο γεγονός ότι είχε μιλήσει ανοιχτά για την εμμηνόπαυση, η ίδια τόνισε μεταξύ άλλων ότι «θεωρούν τη γυναίκα σε αυτήν την περίοδο της ζωής της σαν προϊόν που έληξε στο σούπερ μάρκετ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share