Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Καθηλώνει η Χαρούλα Αλεξίου: «Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος είπα "τι είναι αυτό τώρα;" - Δεν ήθελα να πεθάνω» (Video)

«Στη ζωή αγωνίζεται μέχρι το τέλος και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει...»

20 Δεκεμβρίου 2023 11:23
Καθηλώνει η Χαρούλα Αλεξίου: «Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος είπα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια καθηλωτική συνέντευξη θα δώσει σήμερα το βράδυ η Χάρις Αλεξίου στη Δώρα Αναγνωστόπουλου και το «Mega Stories», με την σπουδαία ερμηνεύτρια να περιγράφει τη στιγμή που ο γιατρός της, ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία κατάθεση ψυχής από την Χαρούλα Αλεξίου για τον γιο της.

Απόσπασμα από τη συζήτηση των δύο γυναικών προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα». Σε αυτό, η Χάρις Αλεξίου ακούγεται να μιλά για τη διαδρομή της από τη Θήβα στην Αθήνα κι αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες.

«Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος είπα "τι είναι αυτό τώρα;" - Δεν ήθελα να πεθάνω»

«Χωρίς το παρελθόν μας είναι σαν να μην υπάρχουμε. Αυτό που με έχει σχηματίσει, αυτό που είμαι, είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν μου. Υπάρχει ο τρόπος που μεγάλωσα, τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους, αυτό με έκανε να το πω λαϊκά "να μην μασάω".

Αυτό θέλω να πω σε όλους σαν μήνυμα... ότι στη ζωή αγωνίζεται μέχρι το τέλος και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει... και εγώ δεν ήθελα να πεθάνω, ακόμα και όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, είπα "τι είναι αυτό τώρα;"», εξομολογήθηκε η Χάρις Αλεξίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share