Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Σταμάτης Γονίδης: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία Πρωτοψάλτη, δεν μου αρέσει η μουσική της»

«Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού»

19 Δεκεμβρίου 2023 13:01
Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Σταμάτης Γονίδης: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία Πρωτοψάλτη, δεν μου αρέσει η μουσική της»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τηλεφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης στο «Πρωινό» και δε «μάσησε» τα λόγια του για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, αναφέροντας πως η τραγουδίστρια του είναι τελείως αδιάφορη και δεν του αρέσει η μουσική της.

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της».

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γονίδης: «Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, η ζωή είναι δοκιμασίες, χωρίς τη θεία βούληση δε θα γίνει τίποτα» (video)

Δεν θα έδινες ποτέ τραγούδι στου στην Πρωτοψάλτη;

«Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

Διάλεξε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αλλάξει μια λέξη από το τραγούδι.

«Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης».

«Απογοήτευση, είναι με τα καλά της;»: Οργή στο Twitter για τη φωτογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο

Την οργή τους εξέφρασαν οι χρήστες του Twitter για τη φωτογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο, χαρακτηρίζοντάς την «απογοήτευση».

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, προκειμένου να ευχαριστήσει την τραγουδίστρια, υπογραμμίζοντας «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, της Alkistis Protopsalti, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα την χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες, στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share