Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελένη Ράντου: «Ο Βασίλης με ερωτεύτηκε από έναν εμετό, δεν έπλυνε το αμάξι του για 15 μέρες»

«Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου, θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι για τον τζόγο, αλλά με έχει σώσει το ότι είμαι control freak»

19 Δεκεμβρίου 2023 07:34
Ελένη Ράντου: «Ο Βασίλης με ερωτεύτηκε από έναν εμετό, δεν έπλυνε το αμάξι του για 15 μέρες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ελένη Ράντου υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/12) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που την ερωτεύτηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν ήταν και ο πιο συνηθισμένος. Η ίδια έκανε εμετό στο αμάξι του και εκείνος δεν το έπλυνε για 15 μέρες!

«Τώρα που η κόρη μου έχει φύγει στο εξωτερικό, κατέληξα ότι δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να τα βγάλεις στην κοινωνία, να τους δώσεις και μία σπρωξιά για να κατακτήσουν για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να ακολουθήσουν τη δική σου ζωή», δηλώνει η Ελένη Ράντου στο late-night show του ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη της ηθοποιού για την κόρη της.

«Είμαι ο κλασικός τύπος που θα είμαι η κακή πεθερά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο άνθρωπος που της αξίζει. Δεν υπάρχει αυτό, είμαι κακούργα. Είναι οργανωμένο το έγκλημα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα περνάει καλά μαζί μου ο γαμπρός», παραδέχεται στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου η αγαπημένη ηθοποιός.

Ελένη Ράντου
Ελένη Ράντου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και μιλώντας για την πολύ κακή σχέση που έχει με το αλκοόλ, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο την ερωτεύτηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Είμαι φανατική καπνίστρια. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου, θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι για τον τζόγο αλλά με έχει σώσει το ότι είμαι control freak. Πιο μικρή προσπάθησα να ξεκινήσω να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική αλλά με ενοχλεί, το κάνω αμέσως εμετό», ανέφερε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ αμήχανοι. Είχε φέρει και όλη την παρέα του αυτός, εγώ ήμουν μόνη. Αρχίσαμε να πίνουμε σε ένα μπαρ και στο δεύτερο ποτό αρχίζω τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του… δεν το έπλυνε για 15 μέρες. Μου λέει: δεν θα το πλύνω, γιατί είναι ο δικός σου εμετός. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κάτι θα κρατήσει περισσότερο», αφηγήθηκε αμέσως μετά η Ελένη Ράντου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share