Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Χείμαρρος» η Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Διαφωνώ με τον Αχιλλέα Μπέο, δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης»

Η απάντηση της ερμηνεύτριας στα αρνητικά σχόλια για την συναυλία της στον Βόλο και την φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο

18 Δεκεμβρίου 2023 15:51
«Χείμαρρος» η Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Διαφωνώ με τον Αχιλλέα Μπέο,  δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης»
Από Ανθή Κουρεντζή

Τη δική της απάντηση έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην κριτική που δέχτηκε για τη φωτογραφία της με το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με μία ανάρτηση στο Instagram.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη τόνισε μέσω Instagram την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το Βόλο, ενώ υπογράμμισε παράλληλα τη διαφωνία της με τις απόψεις του Αχιλλέα Μπέου και αποκάλυψε πως αρχικά ακύρωσε τη συναυλία:

«Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου. Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφή μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης».

Σημείωσε, δε, πως: «Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει. Έτσι έγινε η συναυλία, γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.»

Συνέχισε λέγοντας πως: «Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις. Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη».

Η ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια !

Είναι μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της χώρας μας. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιο κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», του σπουδαίου φίλου – συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς. Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου. Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφή μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης.

Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει. Έτσι έγινε η συναυλία, γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.

ΥΓ. Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις. Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη.

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share