Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Οδοστρωτήρας» ο Γιώργος Λιάγκας για την Πρωτοψάλτη: «Έχει βγάλει λεφτά, δεν της λείπουν, αν έλεγε ένα όχι»

Η φωτογραφία της με τον Αχιλλέα Μπέο προκάλεσε σάλο

18 Δεκεμβρίου 2023 12:31
«Οδοστρωτήρας» ο Γιώργος Λιάγκας για την Πρωτοψάλτη: «Έχει βγάλει λεφτά, δεν της λείπουν, αν έλεγε ένα όχι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Οδοστρωτήρας» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τη φωτογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο. «Έχει βγάλει λεφτά, δεν της λείπουν, αν έλεγε ένα όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά. Δεν είναι ότι της λείπουν και αν έλεγε ένα όχι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια αναρωτήθηκε για το γεγονός ότι έβγαλε φωτογραφία μαζί του και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις: «Δεν το σκέφτηκε αυτό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη»;

«Έγινε πρόταση και σε άλλον πολύ μεγάλο καλλιτέχνη άνδρα και είπε όχι. Επικαλέστηκε λόγους δουλειάς. Μετά από τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Μπέου, δεν ήθελε να υπάρξει κάποια κοινή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον κ. Μπέο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο

Τα σχόλια της Μπέττυ Μαγγίρα για την φωτογραφρία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο

«Καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Όταν είδα χθες τη φωτογραφία λίγο είπα "ωπ τι έγινε εδώ;”. Γιατί είναι μια καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πολύ, όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές και όλο αυτό που πρεσβεύει μας αρέσει γενικότερα. Μετά και την τελευταία της κίνηση με την αφαίρεση της λέξης γιατί ήθελε να είναι σωστή απέναντι σε όλα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κ. Μπέο λες "εδώ κάτι δεν μου κολλάει"», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα για το γεγονός με τη σειρά της.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για τη φωτογραφλια της άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο

«Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και πει την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος», κατέληξε στον αέρα του I Love ΣουΚου το πρωί της Κυριακής 17/12.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share