Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό»: Λύγισε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της (video)

« Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες»

16 Δεκεμβρίου 2023 18:43
«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό»: Λύγισε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για βασιλόπιτα από την γνωστή σεφ που έγινε ανάρπαστη.

Η τηλεοπτική σεφ, μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Θυμάμαι πολύ έντονα τα πρώτα Χριστούγεννα που είχα με την Κωνσταντίνα μου μωράκι. Θυμάμαι τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου σπίτι, όταν ήμουν παιδί. Μου έχουν μείνει οι μυρωδιές από τότε», είπε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», εξομολογήθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα ‘πρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι.

Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Και τελείωσε, πέρασε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια. Μία φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο… Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ», κατέληξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share