Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Ψυχή μου...» - Έβαλε τα κλάματα ο Κώστας Σόμμερ με την εξομολόγηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη (video)

Του ήρθαν ξαφνικά τα λόγια της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

15 Δεκεμβρίου 2023 12:09
«Ψυχή μου...» - Έβαλε τα κλάματα ο Κώστας Σόμμερ με την εξομολόγηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μία κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Το ζευγάρι έχει φέρει στη ζωή δύο παιδιά -μία κόρη και έναν γιο- και μιλώντας για αυτά η Βαλεντίνη Παπαδάκη, ο Κώστας Σόμμερ συγκινήθηκε. Μάλιστα, το δεύτερο παιδί τους ήρθε στον κόσμο πριν έναν χρόνο.

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κώστας είναι τα παιδιά μας. Eγώ πλέον δεν πιστεύω ότι έχω γενέθλια, έρχονται γιορτές και δε μου πήρε δώρο. Δεν το έχω πια αυτό. Δεν το αισθάνομαι, δεν την έχω αυτή την ανάγκη», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

«Ψυχή μου...», της απάντησε ο Κώστας Σόμμερ, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σπαράζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου γράφουν γράμματα για τον πατέρα τους» (video)

«Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά μου», δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα στο «Πρωινό Σουσού», 5 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της.

«Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου τον χαμό του πατέρα τους, έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε… χθες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι τα παιδιά ακόμη κλαίνε για τον χαμό του. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη αποκάλυψη για τα παιδιά της.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Βικτώρια Καρύδα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και αποκάλυψε πώς κατέληξε σε χωρισμό μία σχέση που είχε παλαιότερα.

«Έβγαινα με έναν άνθρωπο ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτιο γιατί δεν είχα συναίσθημα. Για να ξαναπαντρευτώ και να κάνω οικογένεια πρέπει να είμαι full in love. Δεν προχώρησε γιατί δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε η πρόταση», αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share