Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Προσπαθώ να είμαι κοντά και να περνάω χρόνο μαζί του» - Η σχέση με τον γιο του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη (Video)

«Ελπίζω ο γιος μου να ανυπομονεί να με δει»

14 Δεκεμβρίου 2023 18:23
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Προσπαθώ να είμαι κοντά και να περνάω χρόνο μαζί του» - Η σχέση με τον γιο του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπορεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά πάντα θα τους ενώνει ο γιος τους, Αναστάσης. Παράλληλα, σε μία κατάθεση ψυχής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε για το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη, πως χρειάστηκαν τη βοήθεια ψυχολόγου για να μιλήσουν στο παιδί τους.

Η σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στο θρυλικό μιούζικαλ «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» μίλησε για τη διαχείριση του διαζυγίου και τη σχέση με τον μονάκριβο γιο του.

«Ελπίζω ο γιος μου να ανυπομονεί να με δει. Είναι τριών οπότε προσπαθεί να καταλάβει τι κάνουν οι γονείς του. Προσπαθώ να είμαι κοντά και να περνάω χρόνο με τον γιο μου. Ο γιος μου πλέον επιλέγει τι θέλει να πάρει όταν πάμε κάπου και δει κάτι. Με τον γιο μου πάμε βόλτες, εκδρομές, βλέπουμε παιδικές παραστάσεις και κάνουμε βόλτες με το ποδήλατο», δήλωσε στην εκπομπή Breakfast@star.

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv, με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς, και πέρα από την καριέρα της και τα σχέδιά της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Επίσης, στην περίοδο που το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη ήταν το θέμα των ημερών για τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του ξαφνικού διαζυγίου της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, καθώς πέρασαν μαζί τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμο, ενώ απέκτησαν έναν γιο, στον οποίο έχουν και οι δύο τρελή αδυναμία. Δεν δίστασε, όμως, να μιλήσει για το ζήτημα αυτό, εξηγώντας πως είναι η καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό.

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά»

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξομολογήθηκε για τη νέα σελίδα στη ζωή της: «Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου».

Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή», απάντησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share