Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές η Γιάννα Τερζή για τον όγκο στο νωτιαίο μυελό: «Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας...»

Κατάθεση ψυχής από την κόρη του Πασχάλη Τερζή

12 Δεκεμβρίου 2023 20:03
«Ραγίζει» καρδιές η Γιάννα Τερζή για τον όγκο στο νωτιαίο μυελό: «Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από μερικές εβδομάδες η Γιάννα Τερζή πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό. Με μια νέα ανάρτηση η ίδια «ράγισε» καρδιές, αναφέροντας πως φαίνεται ότι χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια μέσα από το κείμενο που έγραψε αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό πριν από τρία χρόνια. Επίσης, το κείμενο συνόδευε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο στη Γερμανία.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/12 η Γιάννα Τερζή μέσα από μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε για ποιον λόγο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή

«Αποκάλυψα την προσωπική περιπέτεια που πέρασα πριν περίπου 3 χρόνια για πολλούς λόγους, με κυριότερο το να προσθέσω κι εγώ, εδώ online, κάτι ελάχιστο, μικρούλι στη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει άλλοι πριν από μένα και τους θαυμάζω πολύ γι’ αυτό.

Το να μοιραζόμαστε καταστάσεις δύσκολες που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά, που μπορεί να μας κάνουν να ανταλλάξουμε μεταξύ μας πληροφορίες πολύτιμες.
Που μπορεί να γίνουμε η αφορμή ενός κύματος αγάπης και φροντίδας ο ένας για τον άλλο. Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά εκεί έξω που σκοπό έχουν να μας κάνουν να απομακρυνόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον καχύποπτα, ανταγωνιστικά.

Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας, την ενσυναίσθηση, την ουσία μας, το λόγο της ύπαρξής μας. Κι όμως είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Να στηρίζουμε. Να μοιραζόμαστε. Να βρίσκουμε τρόπους αληθινούς ώστε να κάνουμε τους δεσμούς μεταξύ μας πιο δυνατούς. Να μαλακώνουν τα πρόσωπα. Να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τις προθέσεις. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω. Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό» έγραψε η Γιάννα Τερζή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share