Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι συγκινητικό που έγινε γνωστή από μόνη της» - Αυτή είναι η κόρη της τραγουδίστριας (video)

«Ζήλευα τον άνδρα μου, ήταν ένας κούκλος»

11 Δεκεμβρίου 2023 16:59
Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι συγκινητικό που έγινε γνωστή από μόνη της» - Αυτή είναι η κόρη της τραγουδίστριας (video)
Από Εύη Κουρίδου

Το σπίτι «άνοιξε» η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία υποδέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Ελένη», μαγειρεύοντας και δίνοντας συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στην κουζίνα μπαίνει μόνο για χάρη της τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για τη σχέση με τον επί 39 χρόνια σύζυγό της. «Μόνο για την τηλεόραση κάνω γλυκά, δεν μπαίνω στην κουζίνα. Είμαστε 39 χρόνια με τον σύζυγό μου και το μυστικό είναι η ελευθερία. Ο άνδρας μου δε μου έδειξε ποτέ ζήλια, αλλά θα μπορούσε. Εγώ ζήλευα τον άνδρα μου, ήταν ένας κούκλος», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Δείτε επίσης: Μπέσσυ Αργυράκη: «Δε θέλω να βλέπω τις δουλειές του σπιτιού από άντρες! Με εκνευρίζει που...» (video)

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα: «Κάνουμε συνέχεια βίντεο με την κόρη μου, είχαμε κάνει μια βασιλόπιτα, η οποία δεν πέτυχε, αλλά έκανε 1.000.000 views. Όταν κοιτάω τον εαυτό μου τότε στη Eurovision σκέφτομαι πως η φωνή μου ήταν ένα γλυκό αηδονάκι. Είναι συγκινητικό που η κόρη μου έγινε γνωστή από μόνη της και όχι επειδή είναι κόρη μου».

Συγκινεί η Μπέσσυ Αργυράκη: «Η αδερφή μου έφυγε πολύ νέα, 42 χρονών, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και...»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά και συγκίνησε, αποκαλύπτοντας πως η αδερφή της έφυγε πολύ νέα, 42 χρονών και μέσα σε 6 χρόνια έχασε και τους γονείς της.

«Η πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά ήταν πολύ τιμητική για μένα. Θα χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου πάνω στην τοπική αυτοδιοίκηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Μπέσσυ Αργυράκη: Η απώλεια της αδερφής της και το εγγονάκι

Σχετικά με την Εβελίνα Νικόλιζα και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά, η Μπέσσυ Αργυράκη επεσήμανε «άλλαξα ρότα πλέον για την Εβελίνα. Την αφήνεις να αποφασίζει η ίδια. Είναι εγωιστικό να περιμένω ένα εγγονάκι για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος».

Όσον αφορά το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, σημείωσε ότι «μου λείπουν οι συμβουλές και η αλήθεια από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς», ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της αδερφής της, τονίζοντας «η αδερφή μου «έφυγε» πολύ νέα, 42 χρονών. Εκτός από την αδερφή μου, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και είναι πολύ θλιβερό να χάνεις όλη την οικογένειά σου σε μικρό χρονικό διάστημα. Την θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος».

Για τα όνειρά της, κατέληξε «θα ήταν παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share