Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Προστατευτικός μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς με την έφηβη κόρη του: «Αγχώνоμαι όταν βγαiνει έξω - Είμαι αυστnρός κάποιες φορές» (video)

«Είναι σημαντικό να δείχνεις και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου»

11 Δεκεμβρίου 2023 16:42
Προστατευτικός μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς με την έφηβη κόρη του: «Αγχώνоμαι όταν βγαiνει έξω - Είμαι αυστnρός κάποιες φορές» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Καλεσμένος στο κανάλι του Fipster στο YouTube βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου. Ενώ «μπήκε» σε γνωστή σειρά - Πού τον «είδαμε»

Καθώς αναφερόταν στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη, ο τραγουδιστής δε δίστασε να παραδεχτεί: «Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα έλεγαν πως είμαι και αυστηρός κάποιες φορές και προστατευτικός κάποιες άλλες και ότι τους αγαπάω πολύ, ότι μπορεί να τους μαλώσω. Ανάλογα το περιστατικό που έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ, κάποιες η Κάτια».

Σάκης Ρουβάς: «Μου φαίνεται φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω»

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία, η οποία βρίσκεται στην περίοδο της εφηβείας της, ανέφερε: «Μου φαίνεται φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να δείχνεις και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν νέες εμπειρίες, θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα, αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε το καλύτερο είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν».

«Έσταξε» μέλι ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη: «Το γεγονός ότι μεγαλώνει 4 παιδιά για μένα είναι από τα πιο θαυμαστά γεγονότα» (video)

Τον Σάκη Ρουβά υποδέχτηκε ο Fipster στην εκπομπή του στο Youtube και πιο συγκεκριμένα στη στήλη του Θάρρος ή Αλήθεια. Με την ευκαιρία, δείτε την ξεκαρδιστική φάρσα του τραγουδιστή.

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, για τη σχέση με την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

«Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα με χαρακτήριζαν και αυστηρό και προστατευτικό, λίγο από όλα δηλαδή. Ανάλογα το περιστατικό που έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ κάποιες η Κάτια», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Σχετικά με τον ρόλο τους ως πατέρας και ιδιαίτερα για την μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία η οποία βρίσκεται στην εφηβεία, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Η μεγαλύτερη κόρη μου είναι στην εφηβεία και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν νέες εμπειρίες, θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν».

Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ποιο είναι το στοιχείο που θαυμάζει περισσότερο στην Κάτια Ζυγούλη, λέγοντας: «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να μεγαλώνει τέσσερα παιδιά για εμένα είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι το πιο δύσκολο».

Κλείνοντας, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για την ψυχοθεραπεία τονίζοντας πόσο τον έχει βοηθήσει: «Η εμπειρία αυτή δεν είναι στιγμιαία. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Εμένα η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share