Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Γλυκύτατος ο «κακός πρωθυπουργός» από το «Παρά 5»: Αγνώριστος ο Δημήτρης Πετρόπουλος 16 χρόνια μετά τη σειρά (video)

«Μετάνιωσα που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες, έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες»

11 Δεκεμβρίου 2023 15:48
Γλυκύτατος ο «κακός πρωθυπουργός» από το «Παρά 5»: Αγνώριστος ο Δημήτρης Πετρόπουλος 16 χρόνια μετά τη σειρά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος, στην εκπομπή «Fay's Time», όπου μίλησε για την πορεία της ζωής του μετά το «Παρά Πέντε».

«Οι τηλεοπτικές προτάσεις που μου έγιναν φέτος δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον, στην ηλικία μου δε γίνεται να μην είμαι επιλεκτικός. Το οικονομικό κομμάτι είναι κίνητρο όταν σε παρεμποδίζει στην επιβίωση. Εγώ έχω μάθει να ζω με τα ελάχιστα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Την εποχή του Παρά Πέντε έγινα εκπαιδευτικός. Μετάνιωσα που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες, γιατί θα μπορούσα να το συνδυάσω. Νόμιζα πως δεν μπορώ. Ήταν 50 τα επεισόδια και φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι 50 και τα γυρίσματα και δεν είχα χρόνο για 50 γυρίσματα. Έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Δείτε επίσης: Το ομολόγησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ήθελα να κάνω τον Φατσέα, η Μπέσσυ με έπεισε, μου είπε ότι είναι ρόλαρος» (video)

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Όταν αρρώστησα, χάλασε μια συνεργασία μου, γιατί δεν ήξεραν αν θα ζω μέχρι την πρεμιέρα. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση. Έχω ζήσει τοξικά πράγματα, πολύ έντονα. Θεωρώ κομβικό σημείο στην καριέρα μου το Παρά Πέντε. Ένας πιτσιρικάς σε ένα σουβλατζίδικο με ρώτησε αν είμαι ο πατέρας αυτού που έκανε τον πρωθυπουργό στο Παρά Πέντε. Του είπα “ναι” και μου είπε “ίδιοι είστε”».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πετρόπουλος είπε για το περιστατικό με τη Ναταλία Αργυράκη: «Υπήρχε επιθετικότητα από μένα, γιατί δε γίνεται να έρχεστε στην πρεμιέρα ενός έργου και να μη μιλάτε για το έργο».

Για το Παρά Πέντε, δήλωσε: «Το πιο κομβικό σημείο στην καριέρα μου ήταν το Παρά Πέντε. Ένας πιτσιρικάς κάποια στιγμή με είχε ρωτήσει αν είμαι ο πατέρας του πρωθυπουργού από τη σειρά. Γέλασα και του απάντησα “Ναι!” και μου είπε “είστε ίδιοι, όμως”. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας ταλαντούχος, καλός άνθρωπος, δεν ξέρω αν κάνει καλά που επικεντρώνεται σε έναν τομέα τόσο πολύ, δεν ξέρω αν είναι δίκαιο. Η δημιουργικότητά του είναι πολλαπλάσια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share