Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Οι «μαύρες» ώρες της Εύας Καϊλή στην φυλακή: «Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντάς μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες» (video)

«Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, το μωρό μου ήταν μόλις 20 μηνών»

11 Δεκεμβρίου 2023 15:31
Οι «μαύρες» ώρες της Εύας Καϊλή στην φυλακή: «Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντάς μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» έδωσε η Εύα Καϊλή, διασαφηνίζοντας πράγματα για τη δικαστική περιπέτεια που βίωσε με το σκάνδαλο QatarGate.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μήνες φυλάκισης, τελικά αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και περιορισμούς. Ωστόσο, πλέον της έχει αφαιρεθεί και μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

«Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες όταν ήμουν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου, ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντάς μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες», είπε η Εύα Καϊλή.

Δείτε επίσης: Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου» - Η πρώτη συνέντευξη σε ελληνικό μέσο μετά την αποφυλάκισή της (video)

Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με τις κάτωθι αποδείξεις:

  • Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα.
  • Παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου.
  • Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας, χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομα μου στις ηχογραφήσεις.
  • Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω, πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει! Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες.
  • Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε, οι νότιοι», είπε στην εκπομπή.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, όπως έχει γίνει γνωστό έχει χωρίσει με τον σύντροφό της, ωστόσο μένουν στην ίδια πολυκατοικία για να βλέπει καθημερινά την κόρη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share