Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Εγκρίνει τον γαμπρό ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια, θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση» (video)

«Χάρηκα όταν έμαθα ότι βγαίνουν»

11 Δεκεμβρίου 2023 15:08
Εγκρίνει τον γαμπρό ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια, θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση που διατηρεί η κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη, με τον Νίκο Συρίγο, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη στο «Πρωινό».

Το ζευγάρι γενικότερα έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί με τα προσωπικά του, ωστόσο, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε τη χαρά του για την προσωπική ζωή της κόρης του, αποκαλύπτοντας παράλληλα την επί 20 χρόνια φιλική σχέση του με τον δημοσιογράφο και σύντροφο του παιδιού του.

Θυμηθείτε επίσης: Πατέρας και σύντροφος μαζί: Τα χαμόγελα του ερωτευμένου Νίκου Συρίγου στις κερκίδες στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση»

«Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια. Βεβαίως. Δε βρισκόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε, μιλάγαμε, ανταλλάσσαμε τηλέφωνα. Είμαι χαρούμενος, γιατί όταν νιώθω ότι η κόρη μου ισορροπεί στην καθημερινότητά της με αγάπη, υποστήριξη, γιατί πιστεύω πολύ στη συμβίωση. Η συμβίωση δεν είναι απλό πράγμα, θέλει έμπνευση, χαρά. Νιώθω ότι τα πράγματα είναι έτσι, παρότι δεν έχω μεσολαβήσει στις επιλογές της κόρης μου ποτέ! Με τη μητέρα της, την Ισιδώρα, μιλάει πολύ, γιατί έχουν ιδιαίτερη σχέση!

Από την φύση μου δε θα μπορούσα να παρέμβω. Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα. Χάρηκα όταν έμαθα για τον Νίκο, γιατί τον ξέρω, οπότε χάρηκα. Αλλά και πάλι, τη χαρά μου την εξέφρασα, αλλά πάντοτε με μια συστολή.

Έχουμε συνυπάρξει τον τελευταίο καιρό πολλές φορές. Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση, την πιστεύω και πιστεύω πως ο Νίκος είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να αντιληφθεί, που πρέπει να υποχωρήσει, να συμβάλλει κλπ. Είναι διακριτικός...», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Απόδραση για δυο στη Ρώμη - «Βρήκα το θάρρος, πλησίασα και είδα...» (photos)

Όλο και φουντώνει ο έρωτας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου, οι οποίοι πραγματοποίησαν ρομαντική απόδραση στη Ρώμη.

Αν και το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα εκδηλώθηκαν. Στις συνεντεύξεις τους, αρχικά, δε μιλούσαν ο ένας για τον άλλον με τα ονόματά τους, μέχρι που τελικά η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως έχουν δεσμό σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή της.

Το ταξίδι του Νίκου Συρίγου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο εξωτερικό

Μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, γνωστοποιήθηκε πως το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Ρώμη, ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share