Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα μείνω μπακούρι για μία ζωή;» - Η αντίδρασή της όταν είδε ότι το όνομά της δε σβήστηκε από το παπούτσι της Ελέτσι (video)

«Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν παντρευτεί ούτε και μια φορά ρε κορίτσια»

11 Δεκεμβρίου 2023 13:57
Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα μείνω μπακούρι για μία ζωή;» - Η αντίδρασή της όταν είδε ότι το όνομά της δε σβήστηκε από το παπούτσι της Ελέτσι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεταξύ των καλεσμένων του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο λόγος της απουσίας της ήταν ότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου μάλιστα είχε μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πληροφορήθηκε στο πλατό της εκπομπής του Alpha πως το όνομά της δε σβήστηκε από το παπούτσι της νύφης, παρόλο που το είχε γράψει πρώτο!

«Δε σβήστηκε το όνομά μου από το παπούτσι της; Θα μείνω μπακούρι για μία ζωή; Παναγία μου», είπε χιουμοριστικά και γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ, αφού προβλήθηκε βίντεο με όλες τις στιγμές του γάμου και έμαθε πως τα μόνα ονόματα που σβήστηκαν ήταν της Μαρίας Μπακοδήμου και της Αφροδίτης Γραμμέλη, σχολίασε: «Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν παντρευτεί ούτε και μια φορά ρε κορίτσια, δηλαδή και σύμφωνα με το παπούτσι ούτε και πρόκειται».

Μάλιστα, μετά, δε δίστασε να αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή: «Να πω κάτι, επειδή με περίμεναν για να μου γνωρίσουν τον γιατρό. Πέρα από την πλάκα, θα ντρέπομαι να μπω σε νοσοκομείο με αυτά που λέμε συνέχεια με γιατρούς. Στο Instagram μου την πέφτουν μόνο γιατροί, δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ό,τι ειδικότητες μπορείς να φανταστείς. Δεν τον έχουμε δει τον κύριο που θέλει να μου γνωρίσει ο κύριος Λεμονίδης κι εγώ δεν τον παίρνω έτσι».

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος», έχει πει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον άντρα που θέλει να της γνωρίσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share