Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Σπαράζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου γράφουν γράμματα για τον πατέρα τους» (video)

«Κλαίνε ακόμα για εκείνον»

11 Δεκεμβρίου 2023 13:35
Σπαράζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου γράφουν γράμματα για τον πατέρα τους» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά μου», δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα στο «Πρωινό Σουσού», 5 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της.

«Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου τον χαμό του πατέρα τους, έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε… χθες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι τα παιδιά ακόμη κλαίνε για τον χαμό του. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη αποκάλυψη για τα παιδιά της.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Βικτώρια Καρύδα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και αποκάλυψε πώς κατέληξε σε χωρισμό μία σχέση που είχε παλαιότερα.

«Έβγαινα με έναν άνθρωπο ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτιο γιατί δεν είχα συναίσθημα. Για να ξαναπαντρευτώ και να κάνω οικογένεια πρέπει να είμαι full in love. Δεν προχώρησε γιατί δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε η πρόταση», αποκάλυψε.

Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Πόσο να αντέξω; Θέλω να βρω έναν πραγματικό άνδρα, να είναι μάγκας...»

Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα μίλησε στη «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη και ξέσπασε, τονίζοντας ότι δεν αντέχει πια. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θέλει να βρει έναν πραγματικό άνδρα που να είναι μάγκας.

Λίγο καιρό μετά την αυλαία της δίκης για την δολοφονία και παρά την καταδικαστική απόφαση για τον εκτελεστή, η Βικτώρια Καρύδα δηλώνει πως δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απόφαση της Δικαιοσύνης, ενώ μιλά για τη ζωή της σήμερα.

Είσαι ευχαριστημένη µε την απόφαση της ∆ικαιοσύνης;

Οχι βέβαια, δεν είµαι καθόλου. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν έχουν αλλάξει την ποινή. Είχαν προτείνει την ίδια που είχε βγάλει και το πρώτο δικαστήριο. Για µένα οι ένορκοι είναι απαράδεκτοι που έχουν βγάλει αυτή την απόφαση για τον δεύτερο συνεργό. Όταν έγινε η δολοφονία του συζύγου µου, µίλησαν κάτι δευτερόλεπτα στα κινητά στην περιοχή όπου είχαν σκοτώσει τον άνδρα µου. Σε όλα ήταν µαζί. Πώς αποφάσισαν οι ένορκοι να βγάλουν αυτή την απόφαση;

Οτι ο συνεργός είναι αθώος; Υποτίθεται, θέλανε και άλλα στοιχεία, δεν τους φτάσανε όσα είχαµε. Εύκολη απόφαση έβγαλαν. ∆εν είµαι ευχαριστηµένη καθόλου από την απόφαση της ∆ικαιοσύνης.

Γιάννης Μακρής και Βικτώρια Καρύδα

Εσύ σκέφτεσαι να φύγεις από την Ελλάδα;

∆εν ξέρω ακόμη. Πλέον µένω και στη Γερμανία και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει πού θα µείνω µόνιµα. Εχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια και ακόµα είµαστε στα δικαστήρια. Πόσο να αντέξω;

Τι σου λείπει από τον Γιάννη;

Ο ίδιος ο Γιάννης, ήταν το άλλο µου µισό. ∆εν ήταν µόνο ο άνδρας µου, ήταν και ο φίλος µου και ο έρωτάς µου. Μου λείπει που του µίλαγα και µε άκουγε. Ηταν σε όλα δίπλα µου. Ηταν ο άνθρωπός µου. Με αγαπούσε, µε νοιαζόταν και µε πρόσεχε.

Σκέφτεσαι να βρεις σύντροφο;

Με τόσους παράξενους που κυκλοφορούν, είµαι πολύ δύσκολη. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο δυναµικό, έξυπνο και να είναι αληθινός και πραγματικός άνδρας. Θέλω να είναι µάγκας.

Τα παιδιά σου είναι 9 ετών ο Αχιλλέας και 10 η Αλεξάνδρα. Τι σου λένε για τον πατέρα τους;

Τους λείπει πάρα πολύ ο πατέρας τους. Εγώ γεµίζω τον χρόνο των παιδιών µε δραστηριότητες για να περνάνε όµορφα, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί τα κάνω όλα µόνη µου.

Σε ενδιαφέρει να κάνεις τηλεόραση;

Αν θα έβρισκα χρόνο, µπορεί. Γιατί έχω τα παιδιά. ∆εν µου φτάνουν οι 24 ώρες την ηµέρα για να τα προλαβαίνω όλα.

Οικονομικά πώς ζεις;

Ασχολούμαι µε το real estate, µε κάποιες διαφημίσεις στο Ιnstagram και λίγο modeling.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share