Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Κόλαφος ο Γιάννης Κατινάκης: «Υπήρχε όλο αυτό του βλάχου Έλληνα που "ο γκέι, πίσσα και πούπουλα". Kλειστές, κομπλεξικές, παρωπίδες σε θέματα ομοφυλοφιλίας»

«Ο κόσμος, επειδή ήταν πιο άνετος και αεράτος και σκούπιζε το γλουτό του με πεντακοσάρικα, θεωρώ ότι δεν ξεσπούσε τόσο πολύ σε αυτά που μισεί»

11 Δεκεμβρίου 2023 09:59
Κόλαφος ο Γιάννης Κατινάκης: «Υπήρχε όλο αυτό του βλάχου Έλληνα που
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κόλαφος ήταν ο Γιάννης Κατινάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γκαράζ» με τον Ζήση Ρούμπο στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και μίλησε για τη ζωή του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γκέι στην Ελλάδα, αλλά και για την καριέρα του. Επισης, κόλαφος ήταν ο Γιάννης Κατινάκης για τη Μαρία Ιωαννίδου μετά τη δήλωσή της για τους ομοφυλόφιλους.

Ο κωμικός αρχικά είπε: «Έχω φάει ξύλο και κυριολεκτικά, δεν την παλεύει ο κόσμος. Νομίζω ότι και πριν το ’76 δεν την πάλευε αλλά τα τελευταία χρόνια δεν την παλεύει πια καθόλου. Δηλαδή έχει επέλθει ένας μουρλαμός αδιανόητος», αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στις αρχές του περασμένου μήνα.

«Ο κόσμος, επειδή ήταν πιο άνετος και αεράτος και σκούπιζε το γλουτό του με πεντακοσάρικα, θεωρώ ότι δεν ξεσπούσε τόσο πολύ σε αυτά που μισεί»

«Πιστεύω ότι τα παλιότερα χρόνια, δηλαδή στα 90s και στις αρχές του 2000, σίγουρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο πίσω από θέμα ενημέρωσης και υπήρχαν πολύ πιο κλειστές, κομπλεξικές, παρωπίδες σε θέματα ρατσισμού και ομοφυλοφιλίας, όμως ο κόσμος, επειδή ήταν πιο άνετος και αεράτος και σκούπιζε το γλουτό του με πεντακοσάρικα, θεωρώ ότι δεν ξεσπούσε τόσο πολύ σε αυτά που μισεί», συνέχισε μιλώντας γι’ αυτό που βλέπει πως έχει αλλάξει στην ελληνική κοινωνία.

«Υπήρχε όλο αυτό του βλάχου Έλληνα που "ο γκέι, πίσσα και πούπουλα". Kλειστές, κομπλεξικές, παρωπίδες σε θέματα ομοφυλοφιλίας»

Πάνω σε αυτό επεκτάθηκε λέγοντας: «Τώρα μπορεί να ακούγονται πολύ παραπάνω θέματα, δηλαδή υπάρχει μεγαλύτερη αφύπνιση, αλλά από το 2010 και μετά… Φταίει η κρίση; Φταίνε πάρα πολύ δυσάρεστα πράγματα και γεγονότα που έγιναν στη χώρα μας και γενικά στον κόσμο;

Ήρθε ο κόσμος και ζορίστηκε πάρα πολύ στο πως να ζει; Έφτασε να μην μπορεί να αγοράσει τα βασικά πράγματα και να σκέφτεσαι αν θα έχει έχει κάπου να μείνει αύριο; Όλα αυτά τα οποία σαφέστατα είναι σημαντικά και σοβαρά προβλήματα, όμως δεν πρέπει να είναι δικαιολογία για να εξαπολύεις έτσι ανεξέλεγκτα μίσος προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά σε ανθρώπους οι οποίοι, όχι απλά δεν φταίνε σε κάτι, είναι μέρος της φύσης που έφτιαξε και εσένα».

«Απλά νομίζω ότι πιο παλιά σαφέστατα υπήρχε όλο αυτό του βλάχου Έλληνα που “ο γκέι, πίσσα και πούπουλα”, αλλά δεν είχε τόσο θέμα γιατί ήταν άνετος. Τώρα βγήκαν όλα στη φόρα, θεωρώ. Αυτή είναι η δική μου θεωρία, μπορεί να είναι και λάθος, δεν ξέρω», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share