Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Αλέξανδρος Σκουρλέτης για Αφροδίτη Λιάντου: «Τώρα δε θα γίνει γάμος, αλλά εννοείται ότι στο μέλλον θα ήθελα» (video)

Το ζευγάρι συγκατοικεί μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

11 Δεκεμβρίου 2023 09:37
Αλέξανδρος Σκουρλέτης για Αφροδίτη Λιάντου: «Τώρα δε θα γίνει γάμος, αλλά εννοείται ότι στο μέλλον θα ήθελα» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου».

Ο ηθοποιός, αρχικά, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του: «Αυτές οι περιπτώσεις και ο καρκίνος είναι δύσκολο πράγμα πολύ. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται δύναμη και αγάπη σε αυτές τις περιπτώσεις. Σιγά σιγά με υπομονή, φροντίδα και ελπίδα. Τώρα είναι όλα καλά και είμαστε φουλ ευγνώμονες όλοι. Μετά από μια τόσο δύσκολη ιστορία, μόνο καλό έρχεται».

Για την Αφροδίτη Λιάντου, με την οποία διατηρεί σχέση τον τελευταίο 1,5 χρόνο και πλέον συγκατοικούν, δήλωσε: «Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή. Νιώθω λίγο άβολα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αυτό που θα πω και πως θα παρερμηνευτεί ενδεχομένως, θα παίξει παντού και θα το δω την άλλη μέρα πρώτο πρώτο. Νομίζω πως όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί και έρχεται από μόνο του. Δεν είπαμε μια μέρα "τώρα θα το δημοσιοποιήσουμε". Όλο και κάποιος το μάθαινε, μέχρι που είπαμε και εμείς πως δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι».

Για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πως το ζευγάρι θα παντρευτεί, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απάντησε: «Τώρα δεν θα γίνει γάμος. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός, αλλά εννοείται ότι στο μέλλον θα ήθελα να παντρευτώ».

«Άνοιξε» την ψυχή της η Εβελίνα Παπούλια: «Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη, από αυτά μαθαίνουμε...»

Συνέντευξη στο «Στούντιο 4» παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια και «άνοιξε» την ψυχή της, αναφέροντας πως μακάρι η κόρη της να κάνει λάθη, καθώς από αυτά μαθαίνουμε.

«Νομίζω είμαστε μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γυάπιδες… Πλέον έχω βγει από αυτό το μοτίβο. Δεν έχω κανέναν λόγο. Να κυνηγήσω τι; Να προλάβω τι; Ευχαριστημένη είμαι και ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά. Δεν υπάρχει το στρες που υπήρχε. Αυτό συνέβη μετά τον κορονοϊό. Άλλαξε πολύ από τότε όλο το πλαίσιο σε μένα…

Είχα έναν κανόνα, να λέω ναι. Πάντα πίστευα ότι το “ναι” αν δε μου ανήκει, θα γίνει όχι. Αν δε μου ανήκει δηλαδή μια δουλειά, είναι για κάποιο λόγο… Συνήθως, όπου φοβάμαι, εκεί πάω» είπε η Εβελίνα Παπούλια. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τον Αίαντα Μανθόπουλο.

«Δεν έχω μυστικά… Δε θυμάμαι να έχω πει ποτέ σε κάποιον να μην πει κάτι που έχω πει… Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο. Δεν έχω μυστικά. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης… Η κόρη μου, αν μου ζητήσει τη γνώμη μου θα της την πω.

Αλλιώς όχι. Μακάρι να κάνει λάθη, από τα λάθη μαθαίνουμε… Με ρωτάει πράγματα. Θα βρω τον τρόπο να της πω αυτό που θέλω, αλλά πάντα της λέω να κάνει αυτό που πιστεύει και θέλει…» ανέφερε σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια.

«Μια φορά θυμάμαι τη συμβούλεψα σε κάτι και μετά το μετάνιωσα, γιατί δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Είναι άλλη η αισθητική, εμένα δεν με συμβούλεψε ποτέ κανένας», καταλήγει η Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share