Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με "χαλάνε" οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή όταν γίνονται σε άκυρη στιγμή» (video)

«Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που είμαι ανοιχτός να μιλήσω για το οτιδήποτε. Σε μια άκυρη στιγμή, τι είναι αυτό που με ρωτάς;»

11 Δεκεμβρίου 2023 09:25
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με
Από Εύη Κουρίδου

Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα σε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», Παρθένα Χοροζίδου.

Ο ηθοποιός, στην αρχή της συνέντευξης, είπε για τη συνάδελφό του: «Την ευχαριστώ που μπήκε στην τηλεοπτική μου ζωή. Το έχουμε καταλάβει πια ότι μπήκε στη "Μουρμούρα" ο θηλυκός Βλαδίμηρος! Δε σταματάει να πειράζει τον κόσμο και έτσι ξεκουράζομαι εγώ που το έκανα παλιά. Είναι μοναδικές οι στιγμές που περνάμε, ευχαριστιέμαι πολύ με αυτήν τη συνεργασία. Είναι χαρά μου όταν πηγαίνω στο γύρισμα να παίζω μαζί της. Είναι απίστευτο ταλέντο, τη θαυμάζω πολλά χρόνια και ήθελα να δουλέψω μαζί της. Τα καταφέραμε φέτος, είμαι πολύ χαρούμενος».

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του στο παρελθόν, σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχολίασε: «Στην καθημερινότητά μου με ευχαριστεί η οικογένειά μου -η πολυπληθέστατη! Όταν με ρωτούν σε άκυρη στιγμή, με "χαλάνε" οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που είμαι ανοιχτός να μιλήσω για το οτιδήποτε. Σε μια άκυρη στιγμή, τι είναι αυτό που με ρωτάς;».

Θυμηθείτε επίσης: «Δεν έχετε σχέση μάλλον…»: Αντέδρασε on camera ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την ερώτηση της ρεπόρτερ

Μιλώντας για τα πράγματα που τον στενοχωρούν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, δήλωσε: «Αυτό που με στενοχωρεί πάρα πολύ, είναι αυτές οι μικρές έως και μεγάλες προδοσίες που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Ξεκινώντας από την πολιτική και καταλήγοντας στην προσωπική προδοσία. Αυτά με ενοχλούν πάρα πολύ. Δε μου αρέσει να χάνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όταν είσαι ντόμπρος, όταν ξέρεις τι λες, δεν φοβάσαι τίποτα. Αυτοί που ξέρουν δε μιλούν και αυτοί που μιλούν δεν ξέρουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share