Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Ο Αντώνης Παπαηλίας (ή αλλιώς Λόλα) αποκάλυψε τον επικό διάλογο με τον πατέρα του: «Μπαμπά είμαι γυναίκα» - «Ολυμπιακός να μη γίνεις…»

«Η μητέρα μου είχε ράψει την πρώτη μου τουαλέτα»

10 Δεκεμβρίου 2023 16:22
Ο Αντώνης Παπαηλίας (ή αλλιώς Λόλα) αποκάλυψε τον επικό διάλογο με τον πατέρα του: «Μπαμπά είμαι γυναίκα» - «Ολυμπιακός να μη γίνεις…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά για την Λόλα που υποδύεται ότι «επειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή.

Βγαίνοντας από το καμαρίνι, ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου απ’ έξω, έτσι όπως ήμουν τους λέω: «Μπαμπά, είμαι γυναίκα» και μου λέει «δεν πειράζει παιδί μου, Ολυμπιακός να μην γίνεις!». Είναι Παναθηναϊκός ο μπαμπάς μου, γι’ αυτό».

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» ο Γιάννης Μπέζος: «Ό,τι χειρότερο υπάρχει οι μαμάδες - Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Αντώνης Παπαηλίας ή αλλιώς Λόλα: Χωρίς κραγιόν και περούκα είναι ένας γοητευτικός άντρας - Έτσι είναι ο νικητής του J2US στην καθημερινότητά του (photos)

Τον μεγάλο τελικό του J2US παρακολουθήσαμε πέρυσι παραμονή Πρωτοχρονιάς και τέσσερα ζευγάρια διεκδίκησαν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο μόνο ένα κατάφερε και την κέρδισε. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μητσόπουλο και την Λόλα ή αλλιώς Αντώνη Παπαηλία.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με τις ικανότητές του, ωστόσο δεν θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, καθώς υπήρχαν άλλοι διαγωνιζόμενοι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Παρόλα αυτά, κατάφεραν και τους εξέπληξαν όλους και στέφθηκαν με επιτυχία οι μεγάλοι νικητές του μουσικού σόου του ALPHA. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Λευτέρης Μητσόπουλος θέλησε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς, συγκινώντας τους πάντες στο κοινό.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτά τα λόγια θα τα θυμάμαι για μια ζωή. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Νίκο που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς για τα πολύ όμορφα λόγια που έχω ακούσει σε αυτή την πορεία.

Η αλήθεια είναι ότι και γω σαν παιδί έχω περάσει δύσκολα, δεν θέλω όμως να φτάσω σε αυτό ούτε και να πω διάφορα για αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να κάνω «νούμερα» με το τι έχω περάσει, πάντως θα ήθελα να πω ότι γενικά ότι κάνω στη ζωή μου θα το αφιερώνω σε δύο πολύ καλούς μου φίλους που έχω χάσει και στην αγαπημένη μου γιαγιά που ξεκίνησε όλο αυτό.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα, έκανα τις πλάκες και τα αστεία και αυτό που με γέμιζε από μικρό παιδί ήταν ότι, ήμουν στη μέση και τριγύρω κόσμος, τους έκανα να περνάνε καλά και όσο και χάλια κι αν ήμουν εγώ με το που έβλεπα τα γέλια τους και ότι τους έδινα κάτι ωραίο τόσο γύρναγε σε μένα και ένιωθα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Τον Λευτέρη τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Happy Day, ωστόσο πάμε να μάθουμε και δύο παραπάνω πράγματα για την Λόλα ή αλλιώς τον Αντώνη Παπαηλία!

Διαβάστε αναλυτικά στο youweekly.gr ποιος είναι ο Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα) & πως είναι στην πραγματικότητα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share