Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένος ξανά μετά το χωρισμό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η σχέση με τραγουδίστρια και η γνωριμία τους

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή

10 Δεκεμβρίου 2023 11:56
Ερωτευμένος ξανά μετά το χωρισμό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η σχέση με τραγουδίστρια και η γνωριμία τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένος ξανά μετά το χωρισμό του φαίνεται πως είναι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με τραγουδίστρια. Πώς έγινε η γνωριμία τους;

Δημοσίευμα της Real Life, το οποίο υπογράφεται από τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη αναφέρει πως ο τραγουδιστής έχει γνωρίσει τους τελευταίους μήνες τον έρωτα στο πρόσωπο μίας συναδέλφου του. Ο λόγος για την Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. Παράλληλα, αυτή είναι η «άγνωστη» αδερφή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοινή αγάπη για τη μουσική τους έφερε πιο κοντά, όμως όπως αποδείχτηκε αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δουλειά, αφού έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές εντός και εκτός Αθηνών.

Ποια είναι η Σταρούλα Εσαμπαλίδη

Η Σταρούλα Εσαμπαλίδη έχει καταγωγή από την Κωσταντινούπολη και τον Πόντο κάτι που αναφέρει σε κάθε ευκαιρία. Από παιδί αγαπούσε τη μουσική. Συμμετείχε σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της αποσπώντας θερμές κριτικές γι’ αυτό και ενασχόλησή της με το τραγούδι θεωρήθηκε φυσική εξέλιξη..

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και οι εξαιρετικές συνεργασίες που είχε της επέτρεψαν να ερμηνεύσει έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μίνως Μάτσας και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Έχει τραγουδήσει μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μιχάλη Δημητριάδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Χαρούλα Λαμπράκη, την Μελίνα Κανά κ.α.

Φωτεινή στιγμή στη μέχρι τώρα διαδρομή της ήταν η συμμετοχή στην ταινία «Ευτυχία», όπου ερμήνευσε έναν παραδοσιακό αμανέ με τίτλο «Σμυρναίικο μινόρε» και κέρδισε τις εντυπώσεις. Έκτοτε, τόσο η καλλιτεχνική όσο και η προσωπική της ζωή εξελίσσονται με τις καλύτερες προοπτικές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share