Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

«Γελάω με τα αρνητικά σχόλια...»: Κόλαφος ο Μάριος Αθανασίου για τον ομοφυλόφιλο χαρακτήρα που υποδύεται

«Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι»

9 Δεκεμβρίου 2023 14:32
«Γελάω με τα αρνητικά σχόλια...»: Κόλαφος ο Μάριος Αθανασίου για τον ομοφυλόφιλο χαρακτήρα που υποδύεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι» και ήταν κόλαφος για τον ομοφυλόφιλο χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», αναφέροντας πως γελάει με τα αρνητικά σχόλια.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Παράλληλα, δείτε τι είπε στα παιδιά του για την ομοφυλοφιλία.

Ο ηθοποιός, που ήταν και υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του κόμματος, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει ξεκινήσει χαμηλά, τον βρήκαμε στην κυβέρνηση, υπάρχει μία πτώση αλλά με τις αποχωρήσεις δεν έχουν φύγει και οι ακόλουθοι του κόμματος. Δεν ορίζω ως φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν ασχολείσαι λίγο καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε και εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, αλλιώς δεν θα συνέβαινε αυτό. Αν οι αντίπαλοί του ήταν πιο ισχυροί δεν θα είχε βγει αρχηγός κόμματος».

Πρόσθεσε ακόμη: «Είπε πως θέλει μια αλλαγή και να δώσει στον κόσμο κάτι άλλο. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσει τόσο εύκολα. Θεωρούσα ότι είναι μια λύση με περισσότερη ανάπτυξη, έχεις περισσότερα πράγματα να χτίσεις πάνω σε αυτό, αν είναι όλα καλά».

Για το αν δέχτηκε αρνητικά σχόλια μετά το γκέι φιλί του ρόλου του στον «Πρώτο από εμάς», ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Δεν ασχολείσαι καν, μπορεί να υπάρξουν για οτιδήποτε. Δεν θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως κάτι ξεχωριστό, ως ιδιαιτερότητα ή κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό είχα κάνει και αυτό το story, για να συνέλθουμε λίγο. Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας. Για μένα είναι ευκόλως εννοούμενο. Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι. Γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Μπορεί κάποιος να μην με ακολουθεί καν».

Τέλος, ο Μάριος Αθανασίου, είπε: «Το σενάριο διάβασα πρώτα. Το βρήκα σύγχρονο και ενδιαφέρον, και η πρώτη συζήτηση ήταν πως θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε, την ματιά που θα το δεις. Το θέμα της ασθένειας του Σπύρου, – ο καρκίνος – ο τρόπους που αποφασίσεις να το δείξεις, αν αυτό αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αγάπη. Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα. Όταν έπρεπε να το συζητήσω με τα παιδιά, πήγαν όλα καλά και φυσιολογικά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να είναι η χρονιά που όλοι μας να πραγματοποιήσουμε τα βασικά όνειρά μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share