Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ταράχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Σε νέα σχέση με παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης

Η αναπάντεχη αντίδρασή της

9 Δεκεμβρίου 2023 13:41
Ταράχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Σε νέα σχέση με παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταράχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αποκαλύφθηκε η νέα σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη με παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως ο επιχειρηματίας βγαίνει αρκετά συχνά τα βράδια και τον είδε σε μία βραδινή έξοδό του χέρι χέρι με μία άλλη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης. Εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος έφυγε από τη θέση του λέγοντας ότι δεν θα πει το όνομα και η Μαρία Μπακοδήμου σηκώθηκε από τη θέση της και φώναζε ότι δεν είναι η ίδια. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τους δύο γιους της.

Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου

«Πλάκα κάνεις; Έλα τώρα τι είναι αυτά που λες καλέ; Με ποια; Πλάνο σε εμένα, δεν είμαι εγώ. Αχ Παναγία μου, θα πάθω Τσιμτσιλή τώρα και θα μας βρίζουν.» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Αποκαλυπτική η Μαρία Μπακοδήμου: Η αναφορά στον Φώτη Σεργουλόπουλο και το τέλος της συνεργασίας τους

Η Μαρία Μπακοδήμου φιλοξένησε την Άση Μπήλιου στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7). Οι δύο γυναίκες θυμήθηκαν στιγμές από τη συνεργασία τους στο πρωινό του MEGA, όπου και πρωτογνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μάλιστα η παρουσιάστρια ήταν αποκαλυπτική και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί τηλεοπτικά ήταν όταν σας είχα καλέσει με τον Φώτη στη δική μου εκπομπή, στο Stars System, στον Alpha», είπε αρχικά η Άση Μπήλιου. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου για το διαζύγιό της.

«Εγώ τότε μαζί σας ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα στην τηλεόραση, νόμιζα ότι είναι παιδική χαρά, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Δε θυμάμαι να κοιτάξαμε ποτέ τηλεθεάσεις, όλα αυτά που έζησα τα επόμενα χρόνια δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου», περιγράφει η γνωστή αστρολόγος.

«Έχουμε ζήσει μαζί τα καλύτερά μας χρόνια, αν και εμένα δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι και τα επόμενα θα είναι ωραία. Είμαι αισιόδοξη», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Αλλάξανε τα πράγματα και επειδή αλλάζουμε κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Στο χέρι μας είναι όλα», τονίζει.

«Για μένα ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, γιατί έμπαινα σε έναν καινούργιο χώρο, δεν είχα καμία επαφή. Η μουσική και η αστρολογία ήταν οι δύο μεγάλες μου αγάπες, τα δύο χόμπι μου που ευτύχησα να τα κάνω μαζί.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί σταματήσατε να κάνετε πρωινό. Γιατί μου το κάνατε αυτό;», ανέφερε στη συνέχεια η Άση Μπήλιου με χιούμορ.

«Γιατί δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πάντα. Κι εγώ το έχω αναρωτηθεί, αν έπρεπε να μείνουμε, εκ των υστέρων. Άντε να μέναμε 2 χρόνια ακόμα. Θέλαμε να δοκιμαστούμε σε πράγματα.

Δεν είναι ότι μας καλύπτει κάτι και είπαμε «εντάξει, τελειώνει αυτό». Εμένα μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Εγώ όσο μαθαίνω, νιώθω ζωή, παίρνω ενέργεια», απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου για τη λήξη της συνεργασίας της στο πρωινό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share