Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Αυθεντική η Καίτη Γαρμπή: «Είμαι 62, μεγαλώνω φυσικά και δεν κοροϊδεύω τον κόσμο με ρετούς και φίλτρα στις φωτογραφίες μου»

«Ποτέ δεν εθίστηκα στη δημοσιότητα και στη δόξα και ούτε και πρόκειται. Δεν έχω εμμονή με την καριέρα μου, δεν κυνηγάω τίποτα»

9 Δεκεμβρίου 2023 11:18
Αυθεντική η Καίτη Γαρμπή: «Είμαι 62, μεγαλώνω φυσικά και δεν κοροϊδεύω τον κόσμο με ρετούς και φίλτρα στις φωτογραφίες μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι αγαπούν την Καίτη Γαρμπή είναι ότι είναι αυθεντική σε ότι και αν κάνει. «Είμαι 62, μεγαλώνω φυσικά και δεν κοροϊδεύω τον κόσμο με ρετούς και φίλτρα στις φωτογραφίες μου» είχε αναφέρει στο παρελθόν και πολλοί έσπευσαν να την εκθειάσουν και όχι άδικα.

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της το περιοδικό «InStyle», είχε μιλήσει για τη μουσική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, για το πέρασμα του χρόνου και τον λόγο που αποφεύγει τα φίλτρα. Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για τον Διονύση Σχοινά.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «ποτέ δεν εθίστηκα στη δημοσιότητα και στη δόξα και ούτε και πρόκειται. Δεν έχω εμμονή με την καριέρα μου, δεν κυνηγάω τίποτα, δεν αγαπώ την πολλή δουλειά και μου αρέσει να με αφήνουν ήσυχη και να είμαι όσο μπορώ κρυμμένη, για να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Χρησιμοποιώ τη δημοσιότητα για την προβολή της δουλειάς μου και για να μιλήσω ανοιχτά και σταράτα για τα προφανή, για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας».

Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή

Όσον αφορά την κοινωνική της ζωή, η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε «δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, για αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κι υποστηρικτικό για τη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτή είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως μεταξύ άλλων, η θέση αυτή να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου. Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό».

Σχετικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει και τα φίλτρα που αποφεύγει, σημείωσε «χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία. Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ; Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια “καλέ, η τηλεόραση σας αδικεί, από κοντά είστε κούκλα”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share