Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Είπε τα αυτονόητα η Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου: «Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε τηλέφωνο για ρεπορτάζ»

«Για κάτι τόσο ωραίο όπως είναι ο έρωτας, θα πρέπει να απολογείσαι δημόσια; Που δεν ισχύει, αλλά ακόμα κι αν ίσχυε, πρέπει εγώ να βγω και να το πω δημόσια;»

9 Δεκεμβρίου 2023 10:46
Είπε τα αυτονόητα η Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου: «Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε τηλέφωνο για ρεπορτάζ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αυτονόητα για τη φημολογούμενη σχέση Χρηστίδου - Στάνκογλου είπε η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέροντας, ότι κανένας δεν τους πήρε τηλέφωνο για ρεπορτάζ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα επεσήμανε ότι ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκαν από τις τηλεοπτικές εκπομπές κι όλοι όσοι το παρακολουθούσαν, κατάλαβαν για ποιους πρόκειται.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε αρχικά: «Βγήκε σαν δεδομένο στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχει χωρίς να πουν στην αρχή ονόματα. Το σκιαγραφούσαν κατά κάποιο τρόπο. Εμείς που το βλέπαμε, το καταλάβαμε ποιους εννοούσαν. Μετά έσκασε αυτό σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας κι αναγκάστηκαν να το διαψεύσουν. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει, να κάνει ένα ρεπορτάζ…» και τόνισε ότι η επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου ήταν κόλαφος.

«Σκληρές στιγμές για τη δημοσιογραφία» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, στον οποίο έχει συμβεί, όπως εξήγησε, κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Λίγο αργότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Για κάτι τόσο ωραίο όπως είναι ο έρωτας, θα πρέπει να απολογείσαι δημόσια; Που δεν ισχύει, αλλά ακόμα κι αν ίσχυε, πρέπει εγώ να βγω και να το πω δημόσια; Να πάω σε μία σπηλιά να κρυφτώ τότε… Γινόταν και παλιότερα αυτό. Βλέπαμε φωτογραφίες στα περιοδικά.

Πήρε το «όπλο» της η Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε μετά τις φήμες για σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου - «Το θέμα έχει εκτροχιαστεί...»

Μετά τις φήμες για σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το «όπλο» της και ξέσπασε με ένα βίντεο, αναφέροντας πως το θέμα έχει εκτροχιαστεί.

α τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, αν κι ο Γιάννης Στάνκογλου είχε διαψεύσει την είδηση, τα δημοσιεύματα συνεχίζονται, αφού η παρουσιάστρια δεν είχε δώσει την απάντησή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως, θέλησε να το κάνει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αφού όπως λέει στο βίντεο που ανάρτησε σε story στο Instagram, χρειάστηκε να κάνει με τα παιδιά της μια κουβέντα για να τους δώσει «εξηγήσεις».

Στα βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά».

Συνεχίζει λέγοντας: «Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε».

Τέλος, κλείνει αναφέροντας: «Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share